Anette Olzon lucreaza la albumul sau solo

de Astaroth Priestess

Anette Olzon lucreaza la albumul sau solo

Anette Olzon, solista Nightwish, se afla in Stockholm, Suedia, lucrand la noi piese pentru urmatorul sau album solo alaturi de producatorii Stefan Orn si Johan Glossner.

'Astazi am facut primele inregistrari la inca 2 piese si asta pentru a ne putea duce acasa sa le ascultam si sa facem schimbari la versuri, etc. De asemeni, am inceput sa lucram la alte 2 concepte si imi place faptul ca am facut piese diferite in materie de tempo, etc. La sfarsit vreau 10-11 piese si este bine daca avem macar 15-16 din care sa alegem cand va sosi momentul', a declarat Anette Olzon pe blogul sau oficial.

In alta ordine de idei, albumele solistei Anette Olzon, lansate alaturi de ALYSON AVENUE, formatia din care a facut parte inainte de Nightwish, vor fi reeditate.

Acestea vor fi relansate la casa de discuri Yesterrock Records.

Componentii trupei, care au in prezent o noua solista, spun ca sunt incantati ca au reeditat Presence of Mind si Omega, primele lor doua materiale.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: