Avem nevoie de moderatori pe site?

de Morrison

Avem nevoie de moderatori pe site?


Update: 20 septembrie 2010: Dragi roacheri, avand in vedere ca avem nevoie de moderatori pe site, ne-am hotarat sa organizam Alegeri Anticipate pe METALHEAD unde VOI sa votati 4 maini de fier (si baieti si fete, evident) care vor fi oficial Moderatori pe METALHEAD.ro (pe site, nu si pe Forum).

Mai multe gasiti aici: METALHEAD Voteaza" href="../../../../stiri/METALHEAD_Voteaza-aid-90389-l-1">METALHEAD Voteaza

Din cauza avalansei de comentarii din ultima vreme foarte multi rockeri (inclusiv noi) considera ca lucrurile au cam inceput sa se precipite pe site si ca e nevoie de inca vreo cateva maini de fier care sa modereze comentariile pe site la fel cum o fac moderatorii nostri harnici si pe Forum de vreo 6 ani incoace.

Poate ca din cand in cand sa mai dea un ban doua pentru a mai calma spiritele si vorbele acide. Am ajuns totusi la 15.000 de vizitatori unici pe zi asa ca sincer e nevoie de o schimbare.

Asa ca ne-am gandit sa va oferim un poll in care sa va rugam sa votati printr-un simplu DA sau NU. Asa, ca de obicei, parerea voastra se face auzita si tinem cont de ea !

Avem nevoie de moderatori pe site?

Da


Nu



Va rugam votati si comentati !

Echipa METALHEAD



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: