Biografia lui Dave Mustaine a ajuns Bestseller in New York

de Buvnitz

Biografia lui Dave Mustaine a ajuns Bestseller in New York

Mustaine: A Heavy Metal Memoir (a.k.a. Hello Me...Meet The Real Me) a debutat pe locul 15 in topul New York Time 'Hardcore Nonfiction' bestseller.

Cartea a fost lansata pe continentul american in data de 3 august via HarerCollins It Books.

Editia britanica a cartii va fi lansata in data de 30 septembrie.

In aceasta carte Mustaine discuta despre formarea grupului Metallica si recunoasterea pe care nu a primit-o niciodata, formarea grupului Megadeth precum si istoria lui David Ellefson, Marty Friedman si Nick Menza, urmata de plecarea din Megadeth in 2002.

Batalia cu alcoolul si drogurilor, cum Alice Cooper a avut un rol esential in recuperarea sa si nu in ultimul rand drumul spre Credinta si Dumnezeu.

Mustaine: A Heavy Metal Memoir a fost scrisa in colaborare cu jurnalistul Joe Layden, responsabil pentru cartea The Last Great Fight, cel mai de succes material de gen din istoria boxului.

Precomanda noul release Megadeth - Rust In Peace Live in format CD+DVD sau BLU-RAY si dupa 6 septembrie ti-l trimitem acasa !

Plateste online cu cardul si ai transportul gratuit si TVA-ul inclus in pret.

Precomanda Rust In Peace Live Aici

CD+DVD costa doar 79.9 RON

BLU-RAY costa doar 99.9



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: