Castiga 4 abonamente la Peninsula 2010 !

de Morrison

Castiga 4 abonamente la Peninsula 2010 !

METALHEAD si Peninsula iti ofera ocazia de a castiga 4 abonamente la festivalul care va avea loc intre 26 si 29 august la Targu-Mures daca AJUTI la promovarea acestui festival !

Avand in vedere ca rockerii sunt harnici iar cei din comunitatea noastra sunt Sisifi, ne-am gandit ca toata harnicia voastra sa v-o oferiti promovarii Festivalului de la Targu-Mures!

Asa ca, pentru a intra in urna care va decide cei 4 norocosi, trebuie sa postati pe SITEUL VOSTRU sau pe BLOGUL VOSTRU (Wordpress, Blogger, Hi5 la About Me, MySpace la About Me) urmatorul cod de promovare:


Dupa ce faceti toate astea, va rugam sa trimiteti un mail la contact@metalhead.ro cu subiectul "Concurs Peninsula - METALHEAD.ro", mail care sa includa link-ul catre blog-ul vostru, numele complet, orasul unde locuiti si un numar de telefon la care sa va contactam daca iesiti castigator la tragerea la sorti !

Fiecare castigatori castiga 1 abonament din cele 6 deci vom avea 4 castigatori care ii vor vedea live pe Korn, Tricky, The Rasmus, Europe, Ska-P, Babylon Circus si multi altii.

Concursul incepe astazi, marti 6 iulie, si tine pana vineri 20 august. Timp e destul ! Castigatorii vor fi anuntati pe site, pe e-mail si telefonic pe 23 august.

Multa bafta si daca introduceti codul respectiv pe blogurile voastre sa stiti ca va arata ca mai jos:


Hai la Peninsula 2010


Echipa METALHEAD si Peninsula 2010



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: