Castiga 9 premii speciale de la RAMMSTEIN !

de Morrison

Castiga 9 premii speciale de la RAMMSTEIN !

METALHEAD si Universal Music iti ofera ocazia de a castiga 5 CD-uri Liebe Ist Fur Alle Da, 3 tricouri si o discografie completa Rammstein daca AJUTI la promovarea acestui album !

Avand in vedere ca rockerii sunt harnici iar cei din comunitatea noastra sunt Sisifi, ne-am gandit ca toata harnicia voastra sa v-o oferiti promovarii Albumului, mai exact a paginii speciale www.metalhead.ro/rammstein de unde puteti cumpara acest album la doar 24.9 RON, pret special pentru Romania !

Asa ca, pentru a intra in urna care va decide cei 9 norocosi, trebuie sa postati pe BLOGUL VOSTRU sau SITEUL VOSTRU (Wordpress, Blogger, Hi5, MySpace whatever...) urmatorul cod de promovare:


Dupa ce faceti toate astea, va rugam sa trimiteti un mail la contact@metalhead.ro cu subiectul "Concurs RAMMSTEIN - METALHEAD.ro", mail care sa includa link-ul catre blog-ul vostru, numele complet, orasul unde locuiti si un numar de telefon la care sa va contactam daca iesiti castigator la tragerea la sorti !

Concursul incepe astazi, luni 14 septembrie, si tine pana pe 16 octombrie. Timp e destul !

Premiile le veti primi prin posta direct la voi acasa !

Multa bafta si daca introduceti codul respectiv pe blogurile voastre sa stiti ca va arata asa:

Rammstein
METALHEAD


Echipa METALHEAD si Universal Music



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: