Concert Adi Manolovici si proiectii Rammstein la Woodstock Cafe

de Chaos Lore

Concert Adi Manolovici si proiectii Rammstein la Woodstock Cafe


Woodstock Cafe anunta programul saptamanii viitoare, cand vom avea parte de serile obisnuite de rock si metal, dar si blues. In plus, ne asteapta proiectii cu Rammstein si un concert Adi Manoliovici. Programul il gasiti mai jos.


PROGRAM 8 – 14 Noiembrie 2010

Luni, 8 Noiembrie – METAL Forever! 21:00
In fiecare noapte de luni, trecem in revista cele mai importante trupe grele din muzica rock. Pentru detalii si variatiuni pe tema data, va asteptam cu un playlist semnat Paul!

Marti, 9 Noiembrie – Let’s ROCK the Night! 21:00
In maniera sudista, direct de pe motor, Andrei propune o sesiune ROCK numai buna de luat cu sine in drumurile lungi de peste saptamana – asa cum ii sta bine unui fan Southern Rock intr-o noapte dedicata!

Miercuri, 10 Noiembrie – Woodstock MUSIC on FILM – RAMMSTEIN
Cu showuri spectaculoase, formatia germana concerteaza acum si la Woodstock!
Proiectiile incep de la ora 21:00!

Joi, 11 Noiembrie – When ROCK meets BLUES! 21:00
Pentru incarcarea bateriilor inainte de week-end, ne destindem intr-o atmosfera rockin’ blues, cu un playlist ametitor marca Alcol. Nu lipsesc solourile Muddy Waters sau BB King, guturala voce a lui Morrison si nici ritmurile Joe Cocker sau The Rolling Stones. Chiar daca intr-o asa atmosfera whiskey-ul este stapan, si cocktailurile sunt in elementul lor, iar pentru bautorii de bere – avem si „fara filtru"...

Vineri, 12 Noiembrie – Concert ADI MANOLOVICI! 21:00
Unul dintre cei mai importanti chitaristi autohtoni va sustine un recital solo, in premiera, la Woodstock Cafe!

Sambata, 13 Noiembrie – Saturday Night Rocks! 21:00. Hard sau Heavy, cu influente Folk sau Pop, la noi e intotdeauna de calitate superioara!

Duminica, 14 Noiembrie – De la ora 15:00, Jocuri de Societate – Voi jucati, noi va punem la dispozitie spatiul de relaxare si muzica. Castigatorii primesc bere din partea casei! Seara continua cu Woodstock goes Acoustic, de la 20:00.

Open mike si alte cantari!

Intrare libera!

Rezervari la 0744 422 279
www.woodstockbucuresti.blogspot.com
Str. Traian 141 (intre Foisor si Hala Traian)



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: