Concert W.A.S.P. la Bucuresti pe 16 noiembrie 2009

de Morrison

Concert W.A.S.P. la Bucuresti pe 16 noiembrie 2009

2009 aduce un nou material discografic pentru americani, "Babylon", ce va fi lansat in data 12 octombrie, ocazie cu care trupa W.A.S.P. va realiza un turneu european, care se va opri in data de 16 noiembrie si in Romania (pentru a doua oara, dupa concertul sustinut in cadrul festivalului Maximum Rock, de la Cluj-Napoca, din 2006).

Locatia si celelalte amanunte legate de concert vor fi anuntate in scurt timp.

W.A.S.P. este una dintre cele mai cunoscute formatii americane de heavy metal, formata in 1982 de catre frontman-ul Blackie Lawless si care are la activ 13 materiale discografice ce au propulsat trupa in cele mai importante topuri din Europa si America.

Hituri precum „I Wanna Be Somebody”, „Forever Free” sau „Wild Child” au strans sute de mii de fani in jurul formatiei facand posibile numeroase concerte din diferite turnee care au fost rapid sold-out.

Dupa 27 de ani de activitate, Blackie nu da inca semne de oboseala, ci din contra! Albumele foarte reusite au depasit toate asteptarile, fiind insotite de turnee de promovare in care Blackie a demonstrat ca inca nu a imbatranit si ca da dovada de o energie live mult mai mare decat orice alta formatie mai tanara.
Este imposibil sa descrii in cuvinte cum este un show W.A.S.P.!
La un concert W.A.S.P. primesti mai mult decat niste tipi care canta muzica pentru tine, primesti un show pe care nu-l vei uita niciodata!

Componenta actuala W.A.S.P.:

Blackie Lawless - voce, chitara
Doug Blair - chitara
Mike Duda - bas
Mike Dupke - tobe

Maximum Rock



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: