Concertul Manowar a fost intrerupt de doua ori (Update)

de cristina_n

Concertul Manowar a fost intrerupt de doua ori (Update)

Update 23:52: O galerie foto a concertului Manowar din cadrul BESTFEST Aftershock 2009 poate fi urmarita pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos:

Poze Concert MANOWAR la BESTFEST Aftershsock 2009

Filmari cu problemele de sunet de la Manowar + Joey's Speech


Cronica De Concert poate fi citita pe METALHEAD aici:

Manowar: Hail & Kill (The Speakers)

Update 22.08: La aceasta ora, concertul Manowar a fost reluat, dar sunetul este de o calitate mediocra si mult mai incet.

Concertul pe care Manowar il sustin la aceasta ora la Romexpo, in cadrul Bestfest Aftershock, s-a intrerupt de doua ori din pricina unor probleme de sunet. Prima intrerupere a aparut dupa doar cateva piese si a generat o pauza de aproximativ 15 minute.

La ora 21.58, concertul este din nou intrerupt doar dupa cateva acorduri din "Brothers Of Metal", iar membrii trupei Manowar se pare ca sunt nervosi din pricina celor doua intreruperi. Publicul este, la randul sau, la fel de nemultumit.

Eric Adams, solistul Joey DeMaio, basistul Manowar, indeamna publicul sa nu isi piarda credinta in Regii Heavy Metalului. Totodata, solistul basistul Manowar a facut referire la trupele Metallica si Iron Maiden, afirmand ca la concertele acestor formatii nu ar fi fost cu siguranta probleme cu generatoarele de curent. Incerca cineva sa saboteze Regii Heavy Metalului? pare sa se intrebe Adams.

Joey dorea sa sublinieze ca datorita fanilor si a puterii scenei si in special a trupei, generatoarele au crapat. "That`s why we`re the kings of Metal" (Morrison)

Vom reveni foarte curand cu amanunte.

Sursa: METALHEAD.ro

Cateva vorbe din partea Manowar de la conferinta de presa via Bestfest.ro

Joey: ne bucuram sa fim aici, suntem mandri sa fim in Bucuresti. Va rog sa observati ca am spus Bucuresti si nu Budapesta.

Reporter: De ce ai spus pentru o revista ca esti gata sa mori pentru Metal?
Joey: Pentru ca jurnalistul respectiv pupa in fund.... ceea ce conteaza sunt fanii

Joey: "we are not your tipical stupid americans"

Reporter: Aveti propriul festival. Ce trebuie sa faci pentru a ajunge sa canti acolo?
Joey: Trebuie sa fii sincer cu tine

Joey: The fans are innocents. They don't know to how is it with the sound limitation. So we will not go to France to sing.

Joey: "Romanians are tough mother f***ers"




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: