Concertul Mayhem s-a ANULAT

de Morrison

Concertul Mayhem s-a ANULAT

Update 24 mai - comunicatul oficial al organizatorilor

Concertul Mayhem ce trebuia sa se desfasoare in Irish & Music Pub din Cluj-Napoca in data de 23 mai 2010 a fost anulat desi organizatorii au facut toate eforturile pentru ca acesta sa aiba loc. Acest concert a fost aranjat prin firma de booking Vain Production din Olanda, cu mult timp in urma, iar programul de desfasurare a fost aprobat de catre managementul formatiei Mayhem.

Pentru a avea o imagine corecta asupra celor intamplate mai jos aveti firul evenimentelor desfasurate in ziua de 23 mai:

In jurul orei 11 a.m.am fost anuntati de catre agentul de booking ca 3 membrii ai trupei Mayhem, printre care si liderul formatiei - Necrobutcher, au fost blocati in Croatia (nu au cu ce sa ajunga in Budapesta pentru a fi preluati de nightliner-ul de turneu si a porni spre Romania - desi conform programului initial stabilit, Mayhem si formatiile din deschidere trebuiau sa porneasca spre Cluj-Napoca la ora 6 a.m., ora Romaniei).

Dupa ce le-am explicat ca sunt asteptati de un numar foarte mare de fani care au ajuns cu o zi inainte la Cluj-Napoca, venind din alte localitati, am decis ca trebuie sa gasim o solutie pentru a nu anula acest concert si pentru a ne onora obligatiile fata de fani.

Prin urmare, ne-am aratat disponibilitatea de a plati un taxi pentru a aduce cele 3 persoane din Croatia direct la Cluj-Napoca, in timp ce nightliner-ul se va deplasa in paralel spre Romania si le-am explicat ca vom face in asa fel ca trupa sa cante, indiferent de ora la care ajunge.

Pentru ca programul pentru concerte din Irish & Music Pub este limitat pana la ora 23.00 am luat decizia sa mutam concertul in Roland Garros, unde nu exista o limita de timp.

Au fost luate toate masurile care se impun, de la sonorizare la informarea publicului; formatia, tour manager-ul si agentia de booking au fost la randul lor informati ca s-au rezolvat problemele ce tin de locatie si ca se va putea canta indiferent la ora la care ajunge formatia.

In jurul orei 12 a.m. am primit confirmarea din partea formatiei si a tour manager-ului ca formatia va canta in Romania, mai mult, ne-au confirmat ca nightliner-ul si taxiul au plecat spre Cluj-Napoca.

In jurul orei 14.40, agentia de Bbooking (Vain Production) ne-a comunicat ca Necrobutcher, liderul formatiei Mayhem, a luat decizia sa nu mai faca deplasarea la Cluj-Napoca si ca acesta a oprit si nightliner-ul care se deplasa spre Cluj-Napoca.

Dupa o lunga discutie purtata telefonic cu Necrobutcher pentru a-i explica ca fanii care au facut deplasarea pentru acest concert merita respectati si nu trebuie tratati cu indiferenta nu s-a ajuns la nici un rezultat, acesta ramanand ferm in decizia luata. Motivul anularii: distanta mare de parcurs cu taxiul, oboseala, ora tarzie la care se va canta. In concluzie, pentru unele trupe, fanii si efortul depus de acestia pentru a-si vedea formatiile preferate chiar nu conteaza!

Atat formatia Mayhem cat si agentia de booking au dat dovada de neprofesionalism, in primul rand prin faptul ca nu ne-au anuntat de problemele aparute in momentul in care, din motive inca necunoscute, cele 3 persoane au pierdut avionul spre Budapesta si nu au luat masuri LA ACEEA ORA ca formatia sa ajunga la evenimentul de la Cluj-Napoca.

Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate celor care au facut eforturi de a participa la evenimentul de la Cluj-Napoca. Pe viitor vom fi mai atenti in selectionarea formatiilor cu care vom lucra.

Banii pe bilete vor fi recuperati INTEGRAL, incepand cu data de 25 mai, de la magazinele de unde acestea au fost achizitionate. Fiecare posesor de bilet este rugat sa-si noteze codul de bare al biletului deoarece le va folosi la recuperarea banilor.

Promusic Prod.

Update ora 14:44: Concertul Mayhem anulat

Dupa ce Mayhem au anuntat ca vor intarzia iar organizatorul a facut toate eforturile pentru ca locatia sa fie schimbata si concertul sa se poata tina indiferent de ora la care vor ajunge (clubul Rolland Garros) si dupa ce tour managerul, formatia si agentul de booking AU CONFIRMAT ca sunt in drum spre Romania, dupa aproximativ 2 ore organizatorii au fost anuntati telefonic ca formatia nici macar nu a plecat spre Romania deci concertul nu va mai avea loc.

Organizatorii au discutat inclusiv cu liderul formatiei care a spus clar ca nu vor ajunge in Romania. Motivul ar fi ca trupa va ajunge foarte tarziu si nu va putea canta desi organizatorii, dupa cum va anuntam si mai sus, i-au informat ca asta nu este o problema. Desi au fost informati ca ii asteapta sute de fani la locatie, trupa a declarat ca nu au ce sa faca.

Revenim curand cu un comunicat oficial al organizatorilor.

Organizatorii concertului Mayhem ne-au anuntat ca show-ul se muta in clubul Rolland Garros.

Mutarea este necesara pentru ca show-ul de astazi din Cluj-Napoca sa nu se termine devreme (din cauza limitarilor impuse de legile locale) si trupele sa poata canta setlist-ul intreg.

Concertul va incepe la ora 17:30.

Attila / voce Mayhem a declarat: “Este primul nostru concert in Romania si este cu atat mai important pentru noi cu cat acesta se desfasoara la Cluj-Napoca, in inima Transilvaniei, cunoscut ca taramul vampirilor”.


In deschidere vor evolua: Noctiferia (Slovenia) + Guru of Darkness (Italia) + I Divine (Ungaria).

Evenimentul este unul exclusivist, care se adreseaza in primul rand fanilor acestui gen muzical si acelora pentru care actul muzical inseamna mai mult decat muzica ascultata la CD player, acelora care doresc sa simta o parte din atmosfera black metal creata de catre una dintre formatiile de referinta ale acestui gen muzical.

La eveniment nu este permis accesul cu aparatura de inregistrat audio/video!



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: