Concurs: Castiga 6 invitatii la concertul ZZ TOP !

de Morrison

Concurs: Castiga 6 invitatii la concertul ZZ TOP !

METALHEAD si D&D East Entertainment te trimit gratis la concertul exceptional ZZ Top din data de 20 Octombrie 2009 de la Sala Polivalenta ! Mai exact, punem la bataie 6 invitatii la "concertul cu barbosi".

Avand in vedere ca rockerii sunt harnici iar cei din comunitatea noastra sunt Sisifi, ne-am gandit ca toata harnicia voastra sa v-o oferiti promovarii acestui eveniment !

Asa ca, pentru a intra in urna care va decide cei 6 norocosi, trebuie sa postati pe BLOGUL VOSTRU sau SITEUL VOSTRU (Wordpress, Blogger, Hi5, MySpace whatever...) urmatorul cod de promovare cu afisul concertului si sub sa scrieti cateva vorbe despre concert. Cat credeti voi de cuviinta !

CODUL CU PRICINA (cu posterul inclus):


Dupa ce faceti toate astea, va rugam sa trimiteti un mail la contact@metalhead.ro cu subiectul "Concurs ZZ TOP - METALHEAD.ro", mail care sa includa link-ul catre blog-ul vostru, numele complet, orasul unde locuiti si un numar de telefon la care sa va contactam daca iesiti castigator la tragerea la sorti !

Concursul incepe astazi, luni 31 august, si tine pana vineri pe 16 octombrie. Timp e destul !

Multa bafta !

Echipa METALHEAD si D&D East Entertainment



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: