Concurs: Vrei sa mergi cu trupa ta la TV si in Studio?

de Morrison

Concurs: Vrei sa mergi cu trupa ta la TV si in Studio?

METALHEAD si Bring The Noise ofera trupelor romanesti sansa de a se promova la televizor si de a-si intregistra o piesa intr-un studio din Bucuresti daca se inscriu la noul concurs de pe METALHEAD !

Asa ca daca ai o trupa, iti recomandam sa o inscrii la noul concurs de pe METALHEAD ! Inscrierile dureaza o saptamana, adica de azi, 26 octombrie pana pe 2 noiembrie ! Dupa 2 noiembrie, comunitatea METALHEAD va vota pana pe 22 noimebrie cele mai bune 3 trupe inscrise !

Toate cele trei trupe castigatoare vor inregistra cate o piesa live iar filmarile vor fi difuzate la emisiunea Bring The Noise de pe 1 Music Channel in luna decembrie ! Emisiunea este difuzata in fiecare luni incepand cu ora 22:00. Trupa de pe primul loc va merge in studio unde va inregistra o piesa in cele mai bune conditii si, cine stie, poate va avea parte si de un demo ! Tot ce le promitem e ca le vom promova pe toate trei la toate labelurile interne si internationale ! Ca o recomandare METALHEAD ,evident !

Ce trebuie sa faci ca sa-ti inscrii trupa? Conditiile mai jos:

1) In primul rand trebuie sa canti in trupa respectiva

2) Apoi, trebuie sa ai cont pe METALHEAD si sa fii logat.

3) Pe pagina de concurs apasa "Adauga Poza". Pune o poza cu trupa ta. Numele pozei ar trebui sa fie chiar numele trupei ! La descriere baga pagina de MySpace de ROCKSPACE sau de Youtube unde cei ce vor vota va pot asculta !

4) Asta e tot ! Dupa 2 noiembrie comunitatea va acorda zilnic de la 1 la 5 stele trupelor preferate !

Am adaugat noi o trupa KISTVAEN ca exemplu ! Mult succes !

Concursul il gasiti aici



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: