Din 2011 britanicii nu vor mai avea acces la file-sharing si risca sa fie banati de pe Internet

de Buvnitz

Din 2011 britanicii nu vor mai avea acces la file-sharing si risca sa fie banati de pe Internet

Lord Peter Mandelson, secretarul de afaceri a Angliei a stabilit data din care englezii nu vor mai avea acces la file-sharing. In eventualitatea in care utilizatorii de Internet nu vor respecta legea, acestia vor fi taiati permanent de la conexiunea de internet.

Asadar incepand din iulie 2011 legea celor 'trei lovituri' va fi pusa in vigoare. Totusi legea poate fi evitata daca traficul de file sharing va scadea cu circa 70%.

Secretarul de stat afirma: 'Zilele piratarii sunt numarate.'

Motiunea este sustinuta de mare parte din artistii britanici, ideea celor 'trei lovituri' fiind de fapt propusa la inceputul acestui an.

Ed O'brien (Radiohead), Dave Rowntree (Blur) si Tim Rice-Oxley (Keane) se numara printre muzicienii care au semnat o motiune pentru a sustine campania 'three strikes' impotriva pirateriei pe Internet.

Despre ce e vorba? Utilizatorii ce downloadeaza ilegal primesc maxim trei scrisori de atentionare dupa care se aplica o sanctiune prin care banda de internet este limitata. Cu cat mai multe downloadeaza, cu atat restrictia devine si mai mare. La a treia lovitura, esti banat de pe Internet.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: