Filmari de la concertul AC/DC, Down si Iris la Bucuresti

de Buvnitz

Filmari de la concertul AC/DC, Down si Iris la Bucuresti

Filmari cu AC/DC, Down si Iris, extrase din concertul sustinut la Bucuresti, in Piata Constitutiei, pot fi urmarite in noul episod METALHEAD TV accesand link-ul de mai jos:

Filmari AC/DC, Down si Iris live la Bucuresti

O galerie foto a evenimentului poate fi gasita accesand link-ul:

Poze Concert AC/DC la Bucuresti

Cronica concertului sustinut de formatiile AC/DC, Iris si Down, in Piata Constitutiei din Bucuresti, poate fi citita accesand link-ul de mai jos:

AC/DC la Bucuresti: Whole Lotta Rocking

Ai fost la AC/DC? Atunci inseamna ca s-ar putea sa te gasesti in pozele cu publicul de la concertul AC/DC. Galeria foto poate fi accesata mai jos:

Poze cu publicul la concertul AC/DC

O galerie foto a concertelor sustinute de formatiile Down si Iris, in deschiderea recitalului AC/DC din data de 16 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti, poate fi gasita accesand link-ul:

Poze Down si Iris in deschidere la AC/DC

AC/DC, Down si Iris au electrizat Piata Constitutiei din Bucuresti pe 16 mai 2010 ! Australienii pionieri ai rockului au cantat in fata a peste 65.000 de persoane in cadrul unui concert care sigur intra direct pe locul intai in topul concertelor care au avut loc in Romania!

Setlistul AC/DC a fost colorat si compus din toate hituri cunoscute si supercunoscute ale trupei. Am ascultat de la Back In Black la Black Ice si de la Hells Bells la The Jack adica si piese mai noi dar si mai vechi - piesele care i-au facut celebri. Nu are rost sa intram in detalii referitoare la desfarurarea de forte de pe scena si din jurul ei: n-a mai vazut Romania asa ceva decand exista si nici nu cred ca va vedea prea curand.

Poate doar scena de la Rolling Stones sa concureze cu arsenalul (la propriu) adus de australieni. (un clopot gigantic, 6 tunuri cu munitie adevarata etc..)

In rest, organizare bunicica, cozi acceptabile, s-a intrat cat de cat facil etc.. Niste probleme majore fiind generate doar de cele 300 de veceuri la peste 60.000 de persoane si la perchezitia "de Ferentari" de la intrare: iti luau cam tot ce putea fi aruncat din public catre scena (ma mir ca ne-au lasat cu telefoanele).

Trupele de deschidere au fost la inaltime, pacat de sunetul masacrat de la Down si de volumul destul de jos de la Iris.

Mai multe gasiti, evident, in cronica, putin mai tarziu.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: