Guvernul britanic incurajeaza tinerii sa isi faca trupa?

de Chaos Lore

Guvernul britanic incurajeaza tinerii sa isi faca trupa?


Guvernul britanic a anuntat ca intentioneaza sa evalueze un set de masuri prin care sa ajute tinerii sa invete cum sa cante la instrumente muzicale.

Ministrul britanic al educatiei Michael Gove va inainta un raport despre educatia muzicala, prin care sa se asigure ca tuturor elevilor li se acorda sansa de a invata sa cante la un instrument.

Scopul este si acela de a creste calitatea experientelor muzicale, dar si de a atrage mai multi muzicieni profesionisti in scoli, pentru a preda.

"Toti tinerii ar trebui sa aiba sansa de a invata sa cante la un instrument, sa citeasca muzica si sa primieasca educatie muzicala de inalta calitate", a declarat Gove.

"Este o situatie reala, multora dintre copiii din scoli li se refuza ocazia de a invata sa cante la un instrument. Este pur si simplu nedrept ca aceasta bucurie muzicala sa fie rezervata doar celor care isi permit", a mai spus el.

Raportul urmeaza sa apara pana la finalul anului acesta.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: