Concurs Nou: Castiga 12 invitatii VIP cu BERE MOCA la Tuborg Green Fest

de Morrison

Concurs Nou: Castiga 12 invitatii VIP cu BERE MOCA la Tuborg Green Fest

Tuborg Green Fest se apropie cu pasi repezi, asa ca intre 4 si 6 septembrie in Parcul Izvor o sa puteti sa-i vedeti pe Guano Apes alaturi de alte cateva trupe bune de rock dar si alaturi de multi altii (neinteresanti sau...cine stie).

Ne-am tot gandit ce concurs sa facem pentru ca Tuborg si METALHEAD au sa va dea multa bere moca pe cele 3 zile de festival. Mai exact, 12 invitatii VIP (adica 6 duble) care va ofera MULTA MULTA MULTA, a naibii de MULTA bere gratis la Tuborg Green Fest.

Avand in vedere ca celalt concurs in care va rugam sa-l imitati pe Elvis-ul nostru romanesc nu a avut succes (ni se pare si normal, desi concursul era "la misto") va invitam acum la alt concurs, credem noi, mai pe gustul vostru.

Asa ca pentru a va inscrie la acest nou concurs, trebuie sa aveti cont pe METALHEAD si sa fiti inscrisi in Fanclubul Guano Apes ! Dupa ce va inscrieti in Fanclub, deschideti un topic de discutie interesant despre trupa !

Data limita e saptamana viitoare, pe 3 Septembrie asa ca ar cam trebui sa va grabiti ! Dupa ce deschideti discutia in Fanclubul Guano Apes, trimiteti un mail la contact@metalhead.ro cu link-ul catre discutia deschisa de voi , numele vostru, orasul in care locuiti si un numar de telefon la care sa va sunam daca veti castiga la tragerea la sorti ! Subiectul mailului va rugam sa fie "Concurs Tuborg Green Fest - METALHEAD" ! Va multumim !

Castigatorii vor fi anuntati pe 3 septembrie pe site iar cei 6 norocosi vor fi contactati telefonic pentru a-si ridica invitatiile VIP !

MULTA BAFTA si nu uitati ca multa bere moca de la Tuborg si METALHEAD va asteapta !



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: