Irlandezii au aruncat cu sticle in Axl Rose. Guns N Roses au parasit scena (video)

de Buvnitz

Irlandezii au aruncat cu sticle in Axl Rose. Guns N Roses au parasit scena (video)

Guns N Roses au parasit scena de la arena O2 din Dublin, Irlanda dupa ce un individ din public a aruncat cu o sticla in Axl Rose. Ulterior publicul a inceput sa-l huiduie pe artist.

Grupul a intrat pe scena la ora 22.25, cu peste o ora dupa finalul concertului Danko Jones, grupul fiind ales pentru a deschide evenimentul. Se pare ca ulterior mai multe persoane din public au aruncat cu sticle si pahare de bere in artist.

Incidentul a avut loc in timpul piesei Welcome To The Jungle, moment in care Rose a declarat: 'Treaba sta in felul urmatorul. Inca o sticla si mergem acasa.'

Concertul a continuat pentru inca trei piese dupa care o noua sticla a fost aruncata catre Axl. Guns N Roses au parasit scena la ora 22.50.

Dupa cateva discutii cu Axl Rose, organizatorii si managementul trupei au inchis luminile pe scena in jurul orei 23.10 cand majoritatea pubicului se indrepta deja spre iesire.

Potrivit Entertainment.ie, Guns N Roses s-au intors pe scena in jurul orei 11.25 in fata unui public foarte redus insa iritat.

O filmare cu evenimentul poate fi urmarita mai jos.

Concertul Guns N’ Roses de la Bucuresti - 21 septembrie, la Romexpo - este un eveniment foarte asteptat de public: o categorie de bilete este deja sold out.

Cu o luna inainte de eveniment, biletele VIP sunt epuizate. Organizatorii estimeaza ca si biletele Golden Circle (in fata scenei) se vor epuiza in scurt timp. In acest moment, mai mult de jumatate din biletele disponibile sunt deja vandute.

Se mai pot achizitiona urmatoarele tipuri de bilete, exclusiv prin Reteaua Eventim:

Golden Circle - in fata scenei: 191,7 lei
Normal Circle - 127,8 lei.

Cumpara Bilete - Click Aici



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: