Iron Maiden au zguduit Clujul in fata a 30.000 de rockeri (Poze de la concert)

de Buvnitz

Iron Maiden au zguduit Clujul in fata a 30.000 de rockeri (Poze de la concert)

Iron Maiden au cantat duminica seara la Cluj-Napoca in fata a peste 30.000 de rockeri din toate colturile tarii !

Trupa a oferit celor prezenti un setlist ca la carte care a inclus melodii mai noi si mai vechi dar si cateva de pe urmatorul release discografic al trupei. Sunetul bun, organizarea ca la carte nebunia maxima.

Poze de la concert gasiti aici: Poze Iron Maiden in Concert la Cluj-Napoca

Filmari de la concert gasiti aici: Filmari de la concertul Iron Maiden din Cluj Napoca

Cateva vorbe de la concert gasiti aici: Iron Maiden la Cluj Napoca: Scream for me Romania

Poze cu publicul gasiti aici: Poze cu publicul la Iron Maiden

Up The Irons !

Nu uitati ca puteti scrie cronicile voastre de concert cu ajutorul tool-ului de Citizen Journalism oferit gratuit de METALHEAD. Scrie si tu !

Daca ai facut poze la concert le poti urca pe toate instant pe METALHEAD din doar cateva clickuri rapide cu ajutorului tool-ului de Multi Photo Upload. Intra pe pagina concertului aici: Concert Iron Maiden in Romania la Cluj Napoca si da click pe Adauga Poze. Pozele tale vor aparea in galeria oficiala a concertului alaturi de pozele lui H_E_L, harnica noastra fotografa.


Iron Maiden vor sustine duminica un concert in Cluj-Napoca, acesta fiind si cel mai important eveniment de gen din Transilvania ultimilor 20 de ani. La eveniment sunt asteptati peste 30.000 de oameni.

Duminica aceasta, Iron Maiden se va afla pentru prima data in Cluj Napoca, pentru fiecare dintre membrii trupei, Transilvania reprezentand de altfel o destinatie cu atat mai speciala cu cat anul acesta aniverseaza trei decenii de la aparitia piesei cu acelasi nume, inclusa pe albumul de debut al trupei lansat in 1980.

Concertul din 15 august se va desfasura in parcarea Polus Center Mall, spatiul destinat publicului urmand a fi impartit in doua sectoare: zona A, aflata in proximitatea scenei, cu o capacitate de maxim 5000 de spectatori, accesul urmand a se face in limita locurilor disponibile, si zona B. In incinta locatiei vor fi amenajate numeroase baruri unde se vor servi bauturi alcoolice si non-alcoolice, produsele putand fi achizitionate pe baza de jetoane (tokens) ce pot fi procurate de la punctele special amenajate in zona de concert. De asemenea, accesul masinilor, bicicletelor si motocicletelor va fi interzis, organizatorii recomandand spectatorilor folosirea mijloacelor de transport in comun. In spatiul de concert va exista o zona special amenajata pentru persoanele cu dizabilitati, acestea fiind rugate sa anunte organizatorii cu 24 de ore inainte de eveniment, pentru a putea primi indicatiile necesare privind accesul in spatiul de concert.

Evenimentul isi va deschide portile pentru public incepand cu orele 17:00. Trupa Cargo va urca pe scena dupa ora 19:00, urmand ca show-ul Iron Maiden sa inceapa in jurul orei 21:00. Accesul catre locatie se va face pe breteaua inaltata care duce spre parcarea Polus Center Mall, fiind permis doar prin prezentarea unui bilet valid. In locatie nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

In ziua evenimentului vor fi amenajate puncte de vanzare a biletelor si in zona de acces pietonal.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: