Jack White inventeaza discul Triple Decker (video)

de Chaos Lore

Jack White inventeaza discul Triple Decker (video)


Jack White a anuntat ca noul single al trupei sale Dead Weather, "Blue Blood Blues", va fi lansat sub forma de Disc Triple Decker: va include un vinil de 12 inch cu piesa, dar si un disc de 7 inch ascuns in interiorul celui de 12 inch.

Design-ul apartine lui White, care l-a numit Triple Decker Record. Discul de 7 inch poate fi ascultat doar daca este scos din interiorul celui de 12 inch. Vedeti mai jos cum functioneaza.

White a delcarat ca ii place sa se joace cu mintea umana prin productiile sale din cadrul Thirdman Records. Acesta a mai lansat si alte modele interesante de discuri pe care le puteti vedea in videoclipul de mai jos.



"Blue Blood Blues" se lanseaza pe 17 septembrie in 100 de exemplare direct in magazinul Thirdman Records din Nashville, iar alte 200 de exemplare vor fi distribuite in alte magazine de muzica si pentru comenzile online.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: