Kistvaen dezvaluie coperta, tracklist-ul si modelul de tricou pentru Unbekannte

de Buvnitz

Kistvaen dezvaluie coperta, tracklist-ul si modelul de tricou pentru Unbekannte


Pe 16 octombrie formatia bucuresteana de black metal Kistvaen va lansa primul album din cariera, intitulat Unbekannte. Lansarea va avea loc in cadrul evenimentului Labyrinthic Metal Evening, unde trupa va imparti scena cu Shining, Nightingale, Vulture Industries, The Vision Bleak si Indian Fall.

Unbekannte este un album concept fapt pentru care partea grafica a trebuit sa reflecte in totalitate ideea acestui disc.

In acest sens grupul a apelat la serviciile lui Costin Chioreanu (Twilight13Media) care a reusit sa transpuna cu o acuratete incredibila versurile acestui album in imagini.

Prima imagine, respectiv coperta albumului, poate fi gasita mai jos. Intregul artwork se va prezenta drept o poveste, fiecare pagina din booklet avand un inteles anume, coperta fiind practic poarta catre aceasta lume.

Un detaliu ce trebuie neaparat mentionat este ca artwork-ul a fost lucrat manual tocmai in ideea de a reda atmosfera necesara.

'A fost foarte important ca imaginea sa se integreze perfect in conceptul redat pe plan muzical si credem ca odata ascultat albumul, fiecare detaliu va avea sens.'

Tracklist-ul albumului este:

I. Reason
II. Unbekannte
III. Canitude
IV. Dolor
V. Departure
VI. Void


Mai jos puteti gasi si modelul de tricou pentru Unbekannte. Acestea vor putea fi achizitionate incepand cu data de 11 octombrie, cand clubul Iron City va gazdui incepand cu ora 20:00 o auditie publica a albumului.

Auditie publica a primului album Kistvaen in Club Iron City din Bucuresti

Apoi formatia va porni intr-un turneu national de promovare a albumului, in deschiderea concertelor urcand pe scena grupul sucevean Shadowsong.

Kistvaen prezinta Turneul national A Pale Portrait Of Imperfection

Poze Kistvaen's pictures - Unbekannte

Poze Kistvaen's pictures - Unbekannte

Poze Kistvaen's pictures - Unbekannte



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: