Lenti Chiriac confirma concertele Rammstein si AC/DC in Romania

de Morrison

Lenti Chiriac confirma concertele Rammstein si AC/DC in Romania

Update 11 Martie 2010: Sonisphere 2010 - Rock The City - s-a anuntat oficial !

Cumpara Bilete la Sonisphere - Click Aici

Rammstein, Slayer, Manowar si multi altii la festivalul Sonisphere 2010 Romania. Acum e oficial !">Metallica, Rammstein, Slayer, Manowar si multi altii la Sonisphere 2010


Update 15 decembrie 2009:

AC/DC in Romania pe 16 mai 2010">Concert AC/DC in Romania pe 16 mai 2010

Informatii despre concertele RAMMSTEIN + METALLICA in Romania aflam la anul in 2010

Mai multe detalii despre Sonisphere in Romania ... in 2010


Update ora 16:20

AC/DC si Rammstein nu vor canta la Sonisphere in Romania ci separat


Lenti Chiriac, production manager la D&D East Entertainment confirma concertele Rammstein si AC/DC in Romania din 2010 printr-un anunt legat de emisiunea sa de duminica de la radiobucuresti.ro !

Asa ca, pe langa Metallica si Slayer, 2010 ne asteapta cu inca doua concert extraordinare: Rammstein si AC/DC. Pana la un anunt oficial al PR-ului companiei organizatoare nu ne ramane decat sa asteptam minunea.

Am anuntat abia acum acest eveniment pentru ca necesitatea unei surse clare era existentiala. Oricum, in spatele D&D East Entertainment se afla titratul domn Marcel Avram asa ca Romania poate in sfarsit spera la o minune. Cine stie, poate anuntam curand si un concert IRON MAIDEN !

Se pare ca AC/DC nu vor canta la Sonisphere 2010 ci intr-un show separat dar Rammstein cel mai probabil da. Deja se contureaza cele trei seri: intr-una headlineri Metallica + Slayer, in alta Rammstein iar pentru a treia seara, in caz ca nu vorbim de AC/DC, pute spera la IRON MAIDEN !

Pentru a fi SIGURI ca aflati primii noutatile, inscrieti-va la Newsletterele Personalizate METALHEAD gratis AICI. Dureaza 1 minut ca sa stati informati zilnic !

Pe aceiasi tema, va recomandam:

METALHEAD.ro



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: