METALHEAD incheie colaborarea cu Live Metal Club

de Morrison

METALHEAD incheie colaborarea cu Live Metal Club

Dupa o iarna lunga, friguroasa si geroasa in care numarul rockerilor prezenti in Live Metal Club a scazut dramatic, METALHEAD anunta incheierea colaborarii cu clubul bucurestean. Mai exact, nu vom mai tine Rockoteca vineri in LMC.

Miscarea vine dupa ce iarna trecuta am decis sa renuntam si la seara de sambata din lipsa de timp si de conditii.

Momentan METALHEAD tine o Rockoteca in Clubul Goblin din Centrul Istoric din Bucuresti, o decizie se pare inspirata avfand in vedere numarul tot mai mare de rockeri prezenti acolo miercurea.

Nu va ascundem nimic si va declaram ca de o luna suntem in negocieri cu cateva cluburi bucurestene (centrale) pentru a va oferi in weekend un loc propice pentru a va petrece timpul liber, adica, o noua Rockoteca intr-o locatie pe masura brandului nostru si, mai important, al cititorilor nostri pentru ca rockerii in niciun caz NU sunt asa cum ii crede majoritatea batuta in cap si cu ochelari de cal. . Totusi suntem deschisi la negocieri si cu alte cluburi pentru ca saptamana are 7 zile, nu?

Inca din 2004 din Underworld, Rockoteca METALHEAD a trecut prin Viking (R.I.P.), Utopia, Old School, Goblin si Live Metal Club, incercand mereu sa tina pasul cu rockul si metalul actual, evident, daca locatiile respective au oferit si conditiile necesare atat noua cat si celor prezenti seara de seara la ROCKOTECA.

Vom reveni curand cu detalii ! Pana atunci, ne vedem miercurea in Goblin cu Fane, Morrison si restul lumii !

Morrison | METALHEAD.ro



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: