Macbeth, Blood Red Throne, Trail of Tears nu mai canta la RCOA?

de cristina_n

Macbeth, Blood Red Throne, Trail of Tears nu mai canta la RCOA?

Organizatorii Rock City Open Air au anuntat pe blogul de pe pagina de MySpace ca formatiile Macbeth, Blood Red Throne, TRAIL OF TEARS nu vor mai concerta din pricina unor probleme de logistica.

Din aceasta cauza si nu numai, se pare ca au aparut modificari in programul Rock City Open Air.

Organizatorii vor reveni cu un comunicat detaliat in curand.

Detalii aici.

Metal Masters, organizatorul evenimentului, a decis sa faca inca un cadou publicului. Abonamentele pentru cele patru zile de festival raman la pretul de 300 de lei pana in ziua festivalului, cand vor costa 350 de lei. In pretul abonamentelor si al biletelor sunt incluse spatiu de campare, parcare pazita, dusuri si toalete ecologice, acces la petrecerile Rock City Open Air.

In perioada 20 - 23 august, comuna Borcea de langa Fetesti devine capitala balcanica a rock-ului si a metalului. Un numar record de trupe din intreaga lume va urca pe scena in cele patru zile ale festivalului organizat de Metal Masters.

Cea mai asteptata trupa este, fara doar si poate, IMMORTAL. Cap de afis la cele mai mari festivaluri de gen din lume, trupa are putine aparitii anual. La RCOA va fi headliner in ziua de sambata, 22 august.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: