Metallica, Slayer, Anthrax si Megadeth si cei 50.000 de rockeri de la Sonisphere Tuborg Green Fest (POZE)

de Morrison

Metallica, Slayer, Anthrax si Megadeth si cei 50.000 de rockeri de la Sonisphere Tuborg Green Fest (POZE)

Metallica, Slayer, Anthrax si Megadeth au strans peste 50.000 de rockeri de toate varstele la ziua a doua a festivalului Tuborg Green Fest - Sonisphere 2010 !

Vorbele sunt de prisos mai ales ca ziua a fost una perfecta pentru concerte live: nu tu strop de ploaie! Atmosfera s-a incins inca de la Anthrax care a aratat ca si dupa aproape 30 de ani poti ridica 60.000 de maini in aer. Nebunia a continuat la Megadeth cu un Dave Mustaine putin vorbaret si pus pe sotii (la chitara, mai ales), a culminat la Slayer, mai violenti si iubitori de live ca niciodata, si a explodat la Metallica unde peste 50.000 de oameni cantau de rasuna "Bucharest" (nu Budapest cum s-a scapat complet nevinovat, pare-mi-se, James pe un bridge :) )

O seara extraordinara in aceasta a doua zi de Tuborg Green Fest oferita de The Big Four - un adevarat vis implinit pentru multi dintre cei prezenti, inclusiv pentru mine !

Trebuie sa amintesc de efectele pirotehnice ca la carte (artificii incluse), de tribuna VIP colcaind de metalisti unii chiar de prin Guvern, de Nicu Covaci cu nevasta privind lung la scena pe Nothing Else Matters sau de nebunii din moshpit-ul din Normal Circle care s-au luptat la propriu cu BGS-ul !

Trei cuvinte: Un concert EXTRAORDINAR ! Atat ! Mai mult ar fi de prisos !

Revenim curand cu filmari si o cronica de concert, pana atunci va rog sa va delectati cu o galerie foto de exceptie Marca Miluta Flueras:

Poze Tuborg Green Fest - Sonisphere 2010 - Ziua Doi: Metallica

Filmari de la concert gasiti aici:

Primele filmari de la Sonisphere cu Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax

And nothing else matters !

Morrison

AI facut poze la concert?

Urca-le in galeria foto de pe METALHEAD pe toate dintr-un singur click cu noul nostru multi photo uploader ! Click AICI. Pozele vor aparea in galeria foto oficiala a zilei intai a Sonisphere dupa pozele fotografului nostru !




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: