Michael Jackson este cel mai downloadat artist

de Chaos Lore

Michael Jackson este cel mai downloadat artist

Se pare ca Michael Jackson este cel mai downloadat artist al tuturor timpurilor, potrivit unui studiu al vanzarilor virtuale efectuat de Nokia.

Datele stranse de Nokia Ovi Music Store il pun pe Michael Jackson inaintea unor artisti ca Lady Gaga, Elvis Presley, The Black Eyed Peas sau Rihanna, spune MTV.

Megastarul este cel mai popular in India, unde 26% din toate downloadurile magazinului online sunt pentru piese ale Regelul Pop.

Aceasta crestere a fost atribuita faptului ca pe 25 iunie a decedat artistul, si ca pe 29 august acesta ar fi implinit 52 de ani.

Doctorul lui Michael Jackson, Conrad Murray, a fost acuzat la inceputul anului de uciderea involuntara a megastarului. Data audierii sale preliminare a fost stabilita recent pentru luna ianuarie 2011, cand se va stabili daca va urma un proces.

Cardiologul in varsta de 57 de ani care a pledat nevinovat va fi pus in fata dovezilor impotriva sa aduse de procurori, inainte ca judecatorul sa anunte sentinta.

Desi acuzat, Murray poate inca practica medicina si nu i s-a suspendat licenta.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: