Noi detalii despre concertul Inopia la Borsec

de Buvnitz

Noi detalii despre concertul Inopia la Borsec

Sky Club din orasul apelor minerale Borsec gazduieste sambata, 3 octombrie 2009, concertul extraordinar sustinut de Inopia.

Invitati sunt: trupa locala Lukasso din Toplita si trupa Innerray din Bicaz.

Spectacolul va incepe la ora 20:00 iar pretul unui bilet va fi de 10 lei si se va putea achizitiona la intrarea in club.

Publicul va asculta piesele „Empire Falls”, „Requiem”, „Abigor” sau "Epithaph", impreuna cu alte piese selectate de pe albumul „Monuments of Sadness” precum si piese noi.

Salex Iatma cel care compune muzica si este cunoscut si ca actor la trustul Media Pro, avand diverse roluri in seriale tv foarte bine cotate pe piata de specialitate din Romania si nu numai, dar sa nu uitam si de succesul lui ca scriitor autor al romanului „Afara nu e nici un anotimp“, lansat in anul 2007, la Editura Humanitas.

Fiind pentru prima data pe aceste meleaguri trupa Inopia nu va veni cu mana goala, la acest concert se pot achizitiona tricouri Inopia - Monuments of Sadness si albumul acestora „Monuments of Sadness

Cea de a doua trupa va fi o trupa locala de cover-uri, Lukasso & The Band.

Inainte de a se regasi in aceasta formula, membrii trupei au activat sub diferite formule.

Huni si Irenke au activat in trupa LUKASSO de 6 ani, Cristi a mai cantat in trupe precum KITRA si SIRIUS, Boty era membru in trupe precum ORION, HELLLO. Andy activand ca artist solo si de asemenea ca producator si compozitor. Dar nu in cele din urma Nelutu regasindu-si pasiunea in chitara, a activat ca si chitarist solo.

Componenta formatiei:

Soos Hunor Marton - Vocal, Keyboard, Compozitor adjunct
Lukacs Irneke - Vocal
Platon Andy - Compozitor, Producator, Chitara bass
Cristi Seibriger - Chitara electrica solo
Moldovan Ionel - Chitara electrica armonie
Lazar Boty - Tobe
Managerul trupei: Soos Martin

Prima trupa va fi trupa Innerray din Bicaz.

In momentul de fata trupa contine 5 membri:
Istrate Alexandru - Tobe (Bicaz)
Doroftei Iulian-Paul - Chitara solo/voce 2 (Bicaz)
Vasiliu Razvan Vasilica - Chitara solo (Piatra Neamt)
Burduja Tudor - Chitara bass (Piatra Neamt)
Iutes Ana-Maria - Voce (Piatra Neamt)

Fanii formatiei INOPIA care vor sa ne insoteasca la acest concert sunt asteptati in Gara de Nord pe data de 02 octombrie la ora 20.45 in fata la McDonald`s , pretul unui bilet de tren dus, fara reducere pe ruta Bucuresti - Toplita este de 42 lei. Fanii formatiei care ne vor insotii la acest concert vor avea intrarea GRATUITA, aceasta fiind suportata de echipa Stay Metal Forever! si Asociatia Culturala Inopia.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: