Ozzy Osbourne: Este foarte posibil ca Black Sabbath sa se reuneasca

de Buvnitz

Ozzy Osbourne: Este foarte posibil ca Black Sabbath sa se reuneasca

Ozzy Osbourne a vizitat studioul KNAC.COM in data de 4 august pentru a discuta despre noul sau album precum si alte detalii referitoare la viitorul artistului.

Intrebat despre planurile sale de viitor, Ozzy a raspuns ca isi doreste sa scrie o noua carte intitulata I'm Stil Ozzy. In plus isi doreste un film bazat pe cartea I Am Ozzy.

Mult mai interesant a fost raspunsul sau referitor la o posibila reuniune Black Sabbath: 'Este foarte, foarte posibil ca formula originala sa se reuneasca pentru un ultim album. Si probabil ca vom pleca in turneu.'

Intreaga conversatie poate fi ascultata mai jos.

Chiar daca mai este numit si "Printul Intunericului", Ozzy Osbourne ar vrea sa faca si alte tipuri de muzica pe langa heavy metal.

Ozzy a marturistit pentru H1 Radio Networks ce il impiedica sa faca acest lucru.

"Sa fii Ozzy Osbourne este grozav. Adica, a fost minunat sa fiu solistul Black Sabbath. Faptul ca am avut toate hiturile acelea cu Sabbath si apoi o cariera solo este o treaba, dar atunci cand vrei sa faci si ceva care nu mai are legatura cu heavy oamenii vor incepe as faca tot felul de aprecieri", povesteste Ozzy.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: