Poze din prima zi a conventiei internationale de tatuaje din Bucuresti

de Buvnitz

Poze din prima zi a conventiei internationale de tatuaje din Bucuresti

Poze din prima zi a conventiei internationale de tatuaje din Bucuresti pot fi gasite pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos:

Poze Conventie de tatuaje la Bucuresti: Prima zi

Poze Conventie de tatuaje la Bucuresti: Prima zi - Conventie de tatuaje la Bucuresti: Prima zi

Peste 300 de oameni au participat ieri la prima conventie de tatuaje din Bucuresti. Publicul pasionat de Body Art s-a prezentat inca din prima zi la Sala Palatului. Toti artistii au lucrat la foc continuu, adica au tatuat toata ziua, arata un comunicat al organizatorilor.

Ieri au cantat trupele 9.7 Richter si Act. Seara rockerilor s-a incheiat cu tributul Motorhead cantat in forta deACT. S-a auzit si un cover Metallica, dar si piese proprii ACT-ului.

In cateva ore se redeschid usile Salii Palatului pentru ziua 2. Tatuatorii se intrec astazi pentru "Best Colour", "Best of The Smallest", "Best of Black and Gray" si "Best Oriental". La ora 17 incepe concertul Parazitii si se pregateste anuntarea castigatorilor pentru fiecare categorie. Imediat dupa ora 20:00 toata lumea merge la afterparty-ul din Fire (Gabroveni 12).



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: