Poze si filmari cu Bob Dylan in concert la Bucuresti

de Buvnitz

Poze si filmari cu Bob Dylan in concert la Bucuresti

O galerie foto a concertului sustinut de Bob Dylan la Bucuresti, in data de 2 iunie, poate fi gasita pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos.

Poze Concert Bob Dylan la Bucuresti

Poze  Poze Concert Bob Dylan la Bucuresti - Poze Concert Bob Dylan la  Bucuresti

Bob Dylan a cantat aseara pentru prima data in Romania, oferind un spectacol memorabil celor peste 10.000 de fani aflati in complexul Zone Arena din Bucuresti. Show-ul Bob Dylan a incheiat astfel prima editia Emagic Classics, un nou concept de festival al carui program a inclus si concertele a doua nume autohtone: Bucium si Nicu Alifantis&Zan.

Asteptat timp de peste 20 de ani de publicul roman, “Never Ending Tour” a ajuns si in Romania, Bob Dylan sustinand un spectacol extraordinar inaintea a mii de fani de toate varstele. Programul zilei a inceput cu recitalul trupei Bucium, care a incalzit atmosfera cu ritmuri de folk, symphonic metal cu bogate infuente tribale, fiind urmat de reprezentatia lui Nicu Alifantis & Zan, publicul fredonand alaturi de ei piese cunoscute precum: “Piata Romana nr. 9” sau “Ploaie in luna lui marte”.

Bob Dylan a urcat pe scena fara intarziere, in aplauzele fanilor, care au ascultat si fredonat alaturi de artist piese ce au marcat mai mult de patru decenii de muzica si generatii intregi de fani. Recunoscut pentru inclinatia sa fata de improvizatie, artistul si-a incantat audienta cu o serie de reorchestratii ale unor piese celebre precum: “Just Like a Woman”, „Ballad of a Thin Man“, „Highway 61 Revisited“ sau "Memphis Blues", oferind publicului o experienta memorabila. Dupa un program doua ore, aplauzele miilor de spectatori l-au convins pe Bob Dylan sa revina pe scena pentru doua biss-uri, acesta pastrand pentru sfarsitul reprezentatiei sale si unul dintre cele mai iubite hituri: “Like a Rolling Stone”. Dupa ce si-a prezentat echipa de muzicieni, Bob Dylan a multumit publicului, marturisind ulterior echipei sale ca a fost extrem de incantat de reactiile spectatorilor romani.

Oferit de Raiffeisen Bank si organizat de Emagic, concertul Bob Dylan a deschis seria evenimentelor Emagic Classics, un nou concept de festival care isi propune sa aduca in fata publicului roman legende ale muzicii internationale, figuri emblematice a caror muzica a scris istorie.

Filmari pot fi gasite mai jos. In curand va urma si o cronica de concert.


500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE and METALHEAD


500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE and METALHEAD


500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE and METALHEAD



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: