Rammstein au ars scena la Sonisphere 2010 Tuborg Green Fest ! (poze de la concert)

de Morrison

Rammstein au ars scena la Sonisphere 2010 Tuborg Green Fest ! (poze de la concert)

Rammstein au ars la propriu scena Sonisphere 2010 in ultima zi de festival - duminica, 27 iunie, la Romexpo. Tuborg Green Fest s-a incheiat cum nu se putea mai bine cu un show epocal de flacari, artificii, munitie de razboi si peste 30.000 de fani dezlatuiti in fata unei adevarate furii a naturii si a metalului mondial: RAMMSTEIN !

Daca n-ati fost acolo va fi probabil cel mai greu de explicat show pe care vi-l va povesti cineva. Si am zis show si nu concert pentru ca duminica asta s-a intamplat pe scena Sonisphere: a fost intai un mega show si apoi un concert Rammstein. Am ascultat piese mai noi si mai vechi ale germanilor de la Du Hast la Pussy si de la Benzin la Rammlied asa ca seara a fost una de aur !

In deschidere si-au gasit bine locul Alice In Chains cu o prestatie de nota 20 si un setlist ales la spranceana care continea atat piese mai vechi pentru inimile celor mai batrani dar si piese de pe mult aclamatul recent release discographic, Stone Sour care au incins bine publicul cu un show perfect de metal american de calitate si Anathema care probabil au avut cel mai mult de suferit din cauza sunetului la volum redus (au avut totusi un setlist reusit si au fost aclamati de public - mi-a placut la nebunie coverul Led Zeppelin - Kashmir - cu care au inceput).

Revenim curand cu filmari, cronica de concert si un interviu cu Rammstein ! Pana atunci va invitam sa urmariti niste poze marca Miluta Flueras:

Alice in Chains la Tuborg Green Fest - Sonisphere 2010 - Ziua Trei">Poze Rammstein, Stone Sour, Anathema, Alice In Chains

Daca nu aveti rabdare sa apasati Next la mouseover pe poze, puteti da click pe THUMBNAILS in dreapta sus in galeria foto sau puteti vedea direct pozele cu Rammstein cu un click aici.

Sonisphere s-a incheiat si i-au trecut portile in jur de 100.000 de rockeri ! Sa ne bucuram pentru acest regal metalic de care am avut parte si sa multumim sponsorilor si organizatorilor !

Filmari de la concert:

Primele filmari cu Rammstein, Alice In Chains, Stone Sour si Anathema la Sonisphere 2010

AI facut poze la concert?

Urca-le in galeria foto de pe METALHEAD pe toate dintr-un singur click cu noul nostru multi photo uploader ! Click AICI. Pozele vor aparea in galeria foto oficiala a zilei intai a Sonisphere dupa pozele fotografului nostru !

Cititi si:

Metallica, Slayer, Anthrax si Megadeth si cei 50.000 de rockeri de la Sonisphere - Tuborg Green Fest (poze de la concert)

Sonisphere 2010 a debutat in FORTA ! (poze cu Manowar, Accept si altii)

Morrison



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: