Recomandari, acces si reguli pentru concertul AC/DC

de Morrison

Recomandari, acces si reguli pentru concertul AC/DC

Poze de la concertul AC/DC din Piata Constitutiei din Bucuresti din data de 16 mai veti gasi aici: Poze de la Concertul AC/DC la Bucuresti


Legendara trupa va canta in Romania duminica, 16 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Evenimentul este o productie Marcel Avram, impreuna cu D&D east Entertainment si East European Concert. Biletele sunt disponibile in exclusivitate prin reteaua Eventim.ro.

Accesul in zona de concert se va face incepand cu orele 15.00 si va fi permis pana la ora 21.30. Dupa aceasta ora, portile vor fi inchise. Eventim.ro si organizatorii vin cu cateva recomandari care sa faciliteze accesul in zona de concert si sa impiedice disconfortul publicului, generat de aglomeratei.

Poze  Poze politicieni romani funny - acdc

Accesul in perimetrul zonei de concert se va face in functie de tipul de bilet achizitionat. Pentru detinatorii de bilete la categoria Golden Circle, intrarea se va face prin intrarile din lateralele scenei. Recomandam accesul dinspre Piata Unirii. Pentru Normal Circle, VIP si Tribuna, punctele de acces vor fi plasate pe Bulevardul Libertatii, permitand intrarea din doua directii: dinspre Splaiul Independentei si dinspre Calea 13 Septembrie. Dupa incheierea show-ului, pentru parasirea spatiului de concert, spectatorii sunt rugati sa foloseasca aceleasi puncte.

Nou: Sectoarele Normal Circle includ o zona situata frontal fata de scena, deasupra tribunelor VIP, pe peluza Palatului Parlamentului. Obtinuta recent de organizatori, aceasta ofera o vedere impecabila, fara obstructii si este situata fata de scena la o distanta ce nu depaseste distanta obisnuita dintre peluza unui stadion normal si scena, la un concert pe stadion.

Recomandam publicului sa vina cat mai devreme la spectacol, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de acces.

Accesul in zona de concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. In cazul in care posesorii de bilet aleg sa paraseasa zona de concert, acestia nu vor mai putea ultiliza biletele cu care au intrat, pentru accesul ulterior. Biletul pe baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

Avand in vedere faptul ca la concert sunt asteptate cateva zeci de mii de persoane, recomandam utilizarea transportlui in comun, in special a metroului. In zona nu vor fi locuri de parcare, astfel incat recomandam celor care vor sosi totusi cu autoturisme sa parcheze in zone mai indepartate. Speram sa evitam neplacerile create de restrictionarea traficului in zona.
Accesul persoanelor se va face potrivit schemei atasate, astfel:
VIP, Tribuna, Normal Circle: Poarta dinspre Calea 13 Septembrie si poarta dinspre Bulevardul Natiunile Unite
GOLDEN CIRCLE: Portile din Piata Constitutiei, atat in partea dreapta cat si in partea stanga.
Caile de acces vor fi semnalizate corespunzator. Sfatuim spectatorii sa respecte acest flux, iar dinspre Bulevardul Unirii sa nu vina decat persoanele cu bilete Golden Circle.

Reguli

Publicul roman are experienta concertelor mari si intelege ca exista un set de reguli internationale, a caror aplicare ajuta la garantarea sigurantei si a confortului tuturor.
Printre acestea se numara obiectele interzise, obiecte cu care va rugam sa NU veniti la concert: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, accesul cu umbrele nu este permis. In caz de ploaie, va rugam sa folositi pelerine de ploaie.
Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente.

Rugam publicul sa nu vina cu bagaje, genti voluminoase sau alte lucruri de valoare. Nu exista un un spatiu de depozitare securizat.
Spectatorii sunt rugati sa contribuie la pastrarea curateniei pe toata durata evenimentului, sa nu arunce gunoaie decat in recipientele destinate colectarii acestora. Organizatorii au asigurat amplasarea recipientelor de colectarea gunoaielor si au luat toate masurile pentru a sustine pastrarea curateniei.

Copii
Prezenta copiilor sub 12 ani nu este recomandata din cauza zgomotul de mare amploare produs in cadrul evenimentelor de acest tip, peste nivelul suportat de cei mici.
Prezenta copiilor sunt 7 ani este strict interzisa.

De asemenea, spectacolul poate include si puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.


Bilete
Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea in sala a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora.
De asemenea, organizatorii roaga publicul ca,in cazul in care sesizeaza nereguli, sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor.
Biletele la AC/DC se distribuie exclusive prin reteaua Eventim.ro: magazinele Germanos, Vodafone, librariile Humanitas, Carturesti. Pentru cumparare online si consultarea planului locatiei, accesati site-ul www.eventim.ro.

Recomandam cu fermitate achizitionarea biletelor doar din punctele autorizate. Toate biletele vor fi scanate la intrare.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: