Rockul ar putea fi interzis la Vama Veche

de cristina_n

Rockul ar putea fi interzis la Vama Veche

Patronii catorva terase din Vama Veche, unde se asculta - inca - predominant muzica rock, sustin ca au primit somatii din partea unor consilieri ai primariei din Limanu sa isi schimbe specificul locatiei, pentru a atrage altfel de clienti.

Patronii si barmanii sustin ca au primit observatii potrivit carora muzica ascultata ziua la terasa ar trebui sa fie una "de relaxare", si nu una violenta, care sa dea nastere unor activitati "salbatice", precum headbanging-ul sau "spargerea de sticle".

Cei care se ocupa de putinele terase unde se mai poate asculta muzica rock in cea mai mare parte a timpului se tem ca, incepand din 2010, autoritatile ar putea lua masuri mai drastice prin care sa interzica muzica rock la difuzoarele teraselor din Vama Veche, in locul unor simple avertizari verbale.

Printre piesele considerate de autoritatile din Limanu "violente si salbatice, care incita la bataie" se numara si cele ale formatiilor Iris, Cargo sau Phoenix.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: