Sufla in vant si castiga 4 invitatii la concertul Bob Dylan de la Bucuresti

de Morrison

Sufla in vant si castiga 4 invitatii la concertul Bob Dylan de la Bucuresti

Bob Dylan va canta pe 2 iunie in Romania pe Stadionul Iolanda Balas din Bucuresti asa ca, impreuna cu organizatorii de la Emagic, ne-am gandit sa va oferim un concert mai ghidus la care daca participi poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la concertul mult asteptat de tine si prietenii tai !

Ce trebuie sa faci ca sa te inscrii la concurs?

Pai...avand in vedere ca Dylan afirma acum multe zeci de ani ca nu stie sa cante..cred ca putem sa declaram si noi asta, sau poate ca nu :D

Vrem sa sufli in vant pe o piesa de-a lui, sa te filmezi cu webcamul sau cu telefonul, sa urci capodopera pe ROCKTUBE sau pe 220.ro cu mobilul daca n-ai webcam (da, 220 stie upload de pe mobil - info aici).

Nu trebuie sa-l imiti la perfectie, adica nu trebuie sa fii un super maestru folk (sau maestra?) ba chiar poti sa te prostesti putin, intentia conteaza !

Urca filmul pe unul din cele 2 site-uri apoi trimite un mail la contact@metalhead.ro cu link-ul catre film, numele tau, orasul unde locuiesti si un numar de telefon si esti inscris/a automat la sorti pentru tragerea de pe 28 mai !

Iti dorim mult succes ! Filmarile le vom face publice pe masura ce ajung asa ca daca esti vreun talent innascut asta e sansa ta sa te afirmi !

ROCK ON !

Echipa METALHEAD & Emagic



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: