Tactica buna din partea D&D East Entertainment (Cover Story)

de Morrison

Tactica buna din partea D&D East Entertainment (Cover Story)

Dupa stirea pe care am postat-o pe METALHEAD prin care D&D East Entertainment afirma ca mai multe informatii legate de Sonisphere 2010 in Romania vom afla la anul, am primit, cu aproximatie, peste 300 de e-mailuri si vreo cateva zeci de telefoane de la fani.

Intrebarea era una singura:"Se mai tine?". Pentru a linisti spirtele, va pot spune doar: "De ce sa nu se tina?"

Vorbim totusi de Marcel Avram si de o companie profi care pana acum a produs doar concerte de succes. DA ! Exista toate sansele din lume ca Rammstein, Metallica, Slayer, Megadeth si altii sa ajunga in Romania la anul. Mai mult ca sigur ca lucrurile sunt batute bine in cuie, trebuie doar sa asteptam.

Acum, referitor la titlu.. De ce o tactica buna din partea DD EE? Pentru ca asa se face treaba! Se anunta cate un nume mare, pe rand. Ce rost avea sa ne sufoce organizatorul astazi cu 6? Si Sonisphere si Rammstein si AC/DC si Eric Clapton si Slayer si Megadeth etc..?

DD EE au ales cea mai buna metoda de PR si/sau de promovare. Zvonuri cu 3 zile inainte legate de "bombele" de la anul, apoi o conferinta de presa unde au anuntat doua: AC/DC si Eric Clapton. Totally fair cum ar spune francezul.

O alta intrebare des primita astazi a facut referire la Piata Constitutiei. De ce canta AC/DC acolo si nu in alta parte. Unu la mana, In alta parte unde? Doi la mana, tot suportul tehnic si toata productia le apartine asa ca pun pariu ca inginerii AC/DC vor STI exact ce putere sa aduca si cum sa puna scena astfel incat acustica in piata sa fie cea mai buna. Vorbim totusi de, probabil, cea mai mare trupa de rock din lume la momentul actual. Banuiesc ca au o echipa tehnica de exceptie si ca au trecut prin incercari mult mai grele !

Hai sa asteptam mai bine sa treaca sarbatorile astea, desi sincer astazi s-a cautat mai mult "AC/DC" decat "Colinde" deci putem afirma ca rockul a invis pe 15 decembrie. Mai mult ca sigur ca va invinge si pe 16 mai 2010 si, Doamne-ajuta, si intre 25 si 27 iunie.

Hai Romania !

Morrison



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: