Terasele Expirat si Spice din Vama Veche au ars complet (video)

de Buvnitz

Terasele Expirat si Spice din Vama Veche au ars complet (video)


Doua terase de legenda din Vama Veche s-au facut scrum. Spice si Expirat s-au aprins joi noapte, intr-un incendiu care s-a vazut pana la bulgari. Focul a detonat mai multe butelii care se aflau in cele doua cluburi, iar terasele au sarit in aer. Dupa patru ore de lupta cu flacarile violente, pompierii au ajuns la o singura concluzie: focul a fost pus de o mana criminala, informeaza Antena3

Cuibul vamaiotilor a ars precum un foc de tabara pe plaja. Un foc violent, pe care doar un tsunami l-ar fi putut domoli.

Incendiul pare sa fi izbucnit la terasa Expirat. La 03:00 dimineata, o explozie uriasa a cutremurat toata Vama. Flacarile s-au inaltat pana la zece metri. 13 pompieri s-au luptat pana dimineata sa stinga iadul de pe plaja.



Printre ramasitele teraselor, pompierii au facut o descoperire importanta: "S-au gasit sapte butelii explodate in bucataria unei terase, de unde se presupune ca a pornit incendiul, de la o flacara deschisa".

Terasele sunt inchise de la sfarsitul sezonului. Cineva, insa, pare sa le fi facut o vizita.

In ultimii 10 ani, terasa Expirat s-a confundat cu statiunea Vama Veche. A ajuns repede cel mai popular loc printre vamaioti, tocmai pentru ca aici muzica nu se oprea niciodata. Acum, cineva a oprit-o de tot. Ancheta pompierilor a fost preluata de politisti.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: