Tour Report: Negura Bunget in Timisoara

de Astaroth Priestess

Tour Report: Negura Bunget in Timisoara

Turneul Negura Bunget nu a inceput asa cum fiecare si-ar fi dorit, vina nu o poarta cei din trupa ci mai degraba cei aflati in public, care in inconstienta lor, au reusit sa transforme un mic conflict personal intr-un incident cat se poate de grav ce a avut nevoie de interventii ale ambulantei.

Ocolind acel eveniment, concertul in sine a fost amanat cu ore bune si a fost chiar la un pas de a fi anulat, Negura Bunget incepandu-si recitalul undeva pe la ora 01:00.

Insa daca ar fi sa excludem incidentul, atunci putem spune ca turneul a debutat foarte bine, cu deschiderea oficiala a clubului Daos in care s-au strans peste 200 de oameni dornici de a asista la lansarea Negura Bunget.

Iar Negura Bunget nu au venit singuri ci cu doua trupe foarte interesante, prima dintre ele (The Way Of Purity) fiind incadrati oarecum in aria Cadaveria.

Cat despre Kathaarsys, publicul roman nu este deloc strain insa daca nu i-ati prins in concert, pregatiti-va pentru o portie extraordinara de death progresiv.

Cat despre show-ul Negura Bunget, am vazut o trupa mult mai bine pusa la punct (fara repros poate) decat primele dati in care au concertat in noua componenta.

In aceasta seara Negura Bunget ajung in Cluj-Napoca, pentru a prezenta ultimele doua albume. Nu ratati nici trupele de deschidere, iar per total se dovedeste un pachet care merita.

Fane



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: