Travka se reunesc si sustin primul concert in luna aprilie in Silver Church

de Buvnitz

Travka se reunesc si sustin primul concert in luna aprilie in Silver Church

Din surse sigure am aflat ca formatia Travka isi va relua activitatea in formula clasica anume:

George Gadei (voce)
Alexei Turcan (chitara)
Misha Galca (chitara)
Mizdan (bas)
Cristi Chirodea (tobe)

Primul concert dupa o pauza de aproape doi ani va avea loc in data de 15 Aprilie in Clubul Silver Church din Capitala.

Mai jos puteti citi comunicatul oficial al grupului:

Cei cinci membri ai trupei TRAVKA si-au reluat activitatea dupa aproape 2 ani de pauza si vor sustine primul concert joi, 15 aprilie 2010, in clubul The Silver Church din Bucuresti.

TRAVKA s-a infiintat in 2002 in Focsani si a lansat doua albume – "Corabia Nebunilor" (2005) si "Vreau sa simt Praga" (2007).

Trupa va avea aceeasi componenta, respectiv: George Gadei - voce, Alexei Turcan - chitara, Misha Galca - chitara, Mizdan - bass si Cristian Chirodea - tobe.

"Vreau sa simt Praga" este primul album lansat sub licenta Creative Commons in Romania. Albumul a fost lansat pe internet si s-a putut downloada gratuit.

In cei 6 ani de existenta trupa Travka a avut peste 250 de concerte.

Despre acest eveniment, George Gadei declara:

A trecut ceva timp de cand Travka s-a desfintat... ori a vrut sa se desfiinteze. Dar se pare ca nu prea a reusit sa se desfiinteze, pentru ca daca ar fi reusit, titlul acestui "comunicat" ar fi fost "Travka se reinfiinteaza"... Pe cat de firesc mi s-a parut ca suna atunci "desfiinteaza", pe atat de nostim si ciudat imi suna acum "reinfiinteaza". Asadar, imi dau seama, dupa un an jumatate, ca Travka nu s-a desfiintat, ci mai degraba s-a dezbinat intr-un moment ca sa se reuneasca in alt moment...

Si totusi ceva nu se leaga... Cand scriu acest mesaj realizez cat de usor e sa arunci cuvintele si cat de mult sau deloc isi gasesc ele sensul in realitatea fiecaruia.

Dar pana la urma ce e real? Cum poti exprima realitatea? Cred ca realitatea poate fi exprimata cel mai bine prin metafore... Dar ce nevoie am sa caut o metafora cand exista Travka? Asadar cumva mi se pare firesc sa nu ma mai pierd in termenii mai sus mentionati si sa spun simplu ca Travka se reuneste.

Travka se reuneste pentru cei care primesc acest lucru firesc.

Cuvintele din acest text nu pot exprima ce s-a intamplat in acest timp de "desfiintare"... pregatim noul si revenirea din mult mai multe motive decat cele care ne-au dezbinat, sunt multe de povestit si de cantat, intr-un an si opt luni s-au intamplat ceva fenomene social-umane care ne provoaca...si cat mai exista ceva timp, o sa incercam sa intram in el cu cei care au ramas si asteapta ceva... Un raspuns, un gand...

Travka exista! Si pregateste muzica!

Poze Poze_MH -


Foto: Bogdan Dinca



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: