Tuborg Green Fest 2010 prezentat de Sonisphere Festival

de Buvnitz

Tuborg Green Fest 2010 prezentat de Sonisphere Festival

Editia din acest an a Tuborg Green Fest, unul dintre cele mai puternice festivaluri internationale de muzica, va fi prezentata de Sonisphere, in urma unui parteneriat intre organizatori. Astfel, in perioada 25-27 iunie, Romexpo isi deschide portile amatorilor de muzica rock si bere buna, cu cel mai asteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Heaven & Hell, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Mastodon, Stone Sour.

Tuborg Green Fest si Sonisphere sunt festivaluri cu renume international, care au adus in ultimii ani cele mai in voga trupe in fata publicului din numeroase tari europene. Fanii Tuborg Green Fest, care de-a lungul timpului s-au bucurat de prezenta in Romania a unor mari artisti de talie internationala, vor dori cu siguranta sa se alature si de aceasta data festivalului. Ii asiguram ca pregatim numeroase suprize si atractii suplimentare, in stilul Tuborg, pe care le vom divulga in curand.”, a declarat Doron Zilberstein, Vice Presedinte Marketing Tuborg Romania.

Muzica de calitate este una dintre principalele valori ale berii Tuborg, iar consumatorii din toata lumea asociaza brandul Tuborg cu cele mai bune reprezentatii de muzica live. Atitudinea libera specifica brandului Tuborg si-a pus amprenta si asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevarate manifeste impotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate si atitudinea nonconformista.

Cel mai mare festival din Romania, Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival va avea loc in perioada 25 - 27 iunie, la Romexpo, fiind un eveniment organizat de East European Concert si Marcel Avram, in asociere cu D&D East Entertainment.

„Suntem foarte entuziasmati sa participam in calitate de organizatori la proiectul Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival, care reprezinta o fuziune a doua dintre cele mai renumite festivaluri internationale! Fiind cel mai mare eveniment de acest tip organizat pana in prezent in Romania, festivalul va aduce trei zile de muzica fara egal, distractie pe masura si o atmosfera incendiara. In plus, mai pregatim cateva surprize pentru publicul din Romania”, a declarat Denise Sandulescu, General Manager D&D East Entertainment.

Trupele care vor urca pe scena in cadrul acestui festival sunt pe departe cele mai mari nume ale momentului de pe scena rock si nu numai.

Castiga 3 abonamente la Sonisphere 2010

Cumpara Bilete la Sonisphere - Click Aici


Astfel, dupa nenumarate zvonuri si speculatii, iata ca a venit momentul pentru implinerea celui mai arzator vis al oricarui iubitor de rock! Pentru prima oara in in istorie Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax vor concerta impreuna si ajung in Bucuresti, in cadrul turneului exclusiv „THE BIG FOUR” . Cele patru trupe legendare vor urca pe scena ca invitati speciali ai Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival si chiar daca am putea crede ca nimic nu poate intrece aceasta veste, organizatorii au mai pregatit o surpiza de proportii!

Invitatii speciali ai serii de 26 iunie vor fi nimeni altii decat Ronnie James Dio, Tony Iommi, Geezer Butler si Vinny Appice de la Heaven & Hell, unul dintre super grupurile rock aparute in ultimii ani. Heaven & Hell este o atractie nu numai pentru cei care asculta hard rock de calitate, ci si pentru inconfundabila voce a lui Ronnie James Dio, una dintre vocile de exceptie din ultimele trei decenii. Dio a incantat de-a lungul anilor prin colaborarile lui cu Rainbow si Black Sabbath.

In plus, dupa ani de asteptare, nenumarate zvonuri si multa nerabdare din partea fanilor, celebra trupa germana Rammstein ajunge in sfarsit in Romania, pentru a sustine un concert care va lasa publicul fara rasuflare, in cadrul Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival. Rammstein au redefinit notiunea de show si nu au de gand sa se opreasca aici.

Turneul “Liebe ist fur alle da” se anunta a fi cel mai mare spectacol pus in scena de trupa, cu show-uri incendiare – la propriu, efecte pirotehnice la limita imposibilului, costume “de pe alta lume” si o scenografie grandioasa!

Tuborg Green Fest a facut inconjurul Europei alaturi de artisti si trupe precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. Romania ajunge pe harta evenimentelor Tuborg Green Fest, alaturi de festivaluri precum Exit (Serbia), cel mai mare festival de muzica din Europa de Est, Glastonbury si Hard Rock Calling din UK si Sunburst din Malaezia.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: