Tuborg Green Fest - Sonisphere 2010 a debutat in FORTA ! (poze cu Manowar, Accept si altii)

de Morrison

Tuborg Green Fest - Sonisphere 2010 a debutat in FORTA ! (poze cu Manowar, Accept si altii)

Prima zi de Tuborg Green Fest powered by Sonisphere a inceput cum nu se putea mai bine adica cu 5 trupe de calibru: Accept, Manowar, Volbeat (senzatia serii), Paradise Lost si Orphaned Land.

Am ascultat ritmurile orientale puse pe metal de calitate ale celor de la Orphaned Land, trupa ce a incalzit bine publicul si sincer cred ca meritau mai mult, am dat din plete pe eternele hituri gothic metal ale Paradise Lost pe un sunet putin cam dubios, am dansat si topait din toti rarunchii pe Volbeat care au fermecat cel putin 20.000 de suflete cu al sau punk rock metalizat (cu bucati de aur de Slayer :D), am luptat cu dragoni virtuali la sute de decibeli cu Manowar (senzatia serii - pe buna dreptate - da, le-a crapat sunetul o data, era imposibil altfel) si ne-am amintit (cei cu minim 25 de ani la bord) de copilarie cu Accept, eterna legenda a metalului german.

Sonisphere 2010 a debutat in forta, cu ceva ploaie dar peste 30.000 de metalisti de toate varstele dornici de voie buna si muzica de calitate. Mancarea cam scumpa, berea buna la 0.5 fara prea multa apa (decat de la ploaie, evident), sunet bun (mai putin la Paradise Lost), atmosfera de nota 10 la Volbeat si Manowar, si nostalgii metalice cu Accept - cam asa s-ar putea caracteriza prima zi de Sonisphere !

Maine, The Big F**king Four ne vor tremura timpanele (cu Vita de Vie in deschidere) asa ca odihniti-va bine la noapte - maine va asteapta o zi lunga si plina cu legende. Luati-va pelerinele de ploaie si bocancii cei buni ca se anunta o ploaie serioasa.

O cronica a primei zile poate fi citita accesand:

Sonisphere D1: Accept the Manowar!

Poze, marca Miluta Flueras, gasiti pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos:

Poze Tuborg Green Fest - Sonisphere 2010 - Ziua Unu

Cateva filmari din prima zi gasiti mai jos:

Primele filmari de la Tuborg Green Fest - Sonisphere din Ziua Unu

Ziua doi:

Metallica, Slayer, Anthrax si Megadeth si cei 50.000 de rockeri de la Sonisphere - Tuborg Green Fest (poze de la concert)

AI facut poze la concert?

Urca-le in galeria foto de pe METALHEAD pe toate dintr-un singur click cu noul nostru multi photo uploader ! Click AICI. Pozele vor aparea in galeria foto oficiala a zilei intai a Sonisphere dupa pozele fotografului nostru !

Respect !

Morrison



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: