Voucherele se preschimba in bilete la AC/DC

de Morrison

Voucherele se preschimba in bilete la AC/DC

In premiera in Romania, Eventim.ro a vandut bilete in rate la concertul AC/DC, Iris si Down.

Lider european pe piata de ticketing, Eventim se adapteaza pietei romanesti si ofera solutii specifice, in conformitate cu nevoile si dorintele publicului.

Pentru concertul AC/DC, o productie Marcel Avram, D&D East Entertainment si East European Concert, eveniment ce va avea loc in data de 16 mai in Piata Constitutiei, Eventim.ro este agentia exclusiva de ticketing.

Anuntarea concertului AC/DC a starnit un interes foarte mare in randul fanilor, dar puterea de cumparare de pe piata romaneasca este destul de scazuta. Ca atare, Eventim.ro a oferit posibilitatea publicului de a cumpara bilete in rate, prin intermediul a doua vouchere.

S-au pus in vanzare voucherele N1+N2 pentru categoria Normal Circle, respectiv G1+G2 pentru categoria Golden Circle. Posesorii de vouchere vor primi un bilet pentru zona respectiva, in schimbul celor doua vouchere. Astfel, cei care prezinta voucherele N1 si N2, la punctele de preschimbare, vor primi un bilet de acces in zona Normal Circle, iar cei ce prezinta voucherele G1 si G2, un bilet in zona Golden Circle.

De luni, 10 mai, pana pe 15 mai inclusiv, preschimbarea se poate face la sediul central Eventim.ro (str. Grigore Alexandrescu nr.56, Bucuresti). Pe 16 mai, in ziua concertului, preschimbarea se va face numai la case speciale, amplasate in Piata Consitutiei, si numai in intervalul orar 12.00 – 15.00, adica inainte de a incepe accesul in zona de concert. Recomandam preschimbarea voucherelor la sediului Eventim.ro, inainte de ziua evenimentului, pentru evitarea aglomeratiei.

Cititi si: Down deschide concertul AC/DC" href="../../../../stiri/DOWN_deschide_concertul_AC_DC_de_la_Bucuresti-aid-84980-l-1">Down deschide concertul AC/DC

Cumpara bilete - Click Aici



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: