Vrei sa-ti administrezi singur trupa pe METALHEAD?

de Morrison

Vrei sa-ti administrezi singur trupa pe METALHEAD?

Vrei sa te vada o lume intreaga? Vrei sa ai fani? Vrei sa-ti pui muzica online sa o poata asculta toata comunitatea de pe METALHEAD? Atunci trebuie sa stii cum iti faci si cum iti administrez propria trupa pe METALHEAD !

Evident dureaza 1 minut sau 2 si apoi ai doar de castigat !

Atentie ! Exista sanse mari ca trupa ta sa existe deja pe METALHEAD (cautati-o SUS folosind SEARCH selectand TRUPE) ! Daca o gasiti, va putem de dreptul sa v-o administrati singur, deci nu mai nevoie sa-i faceti alt profil ! Mai multe informatii gasiti aici.


1)
Daca nu ai cont pe METALHEAD (sau pe Forum - merg sa te loghezi si cu acel cont) -> Iti faci cont aici http://www.metalhead.ro/Register-l-1.html . Nu trebuie sa aiba neaparat numele trupei. Dupa ce faci cont, mergi pe mail si activeaza-ti contul !

1') Daca ai deja cont pe METALHEAD, logheaza-te aici -> http://www.metalhead.ro/login-l-1.html

Daca nu mai stii parola, da click aici si ti-o trimitem noi ! Introdu doar mailu tau !

2)
Dupa ce te-ai logat, adauga-ti trupa aici http://www.metalhead.ro/rockspace/Adauga_trupa-l1.html

3) Urmeaza pasii de acolo pentru a-ti creea si administra trupa ta !

Poti adauga apoi albume, pe albume piese, iar la fiecare piesa, mp3, video, versuri, taburi adica aproximativ tot ce vrei ! Iti poti adauga poze, iti poti administra blogul, iti poti sui videoclipuri etc..


4) Trupa ta o gasesti apoi instant aici http://www.metalhead.ro/ROCKSPACE-trupe-l-1

Atentie ! Exista sanse mari ca trupa ta sa existe deja pe METALHEAD (cautati-o SUS de tot cu SEARCH selectand Artisti) ! Daca o gasiti, va putem de dreptul sa v-o administrati singur, deci nu mai nevoie sa-i faceti alt profil ! Mai multe informatii gasiti aici.

Ok ! Inca ceva ! Poti vedea aici trupele inscrise pana acum !


NOTE:

A)
Ca sa poti adauga o melodie sau un videoclip trebuie intai sa adaugi un album pe care sa adaugi piesa respectiva (piesa care are audio si/sau video). Daca n-ai scos inca un album cu trupa ta, nu e problema, poti pune un EP un DEMO sau, de ce nu, un viitor album !

B) Dupa ce-ti faci trupa, strange-ti fanii ! Adu-i pe METALHEAD ! In curand vei avea parte de diferite bonusuri marfa daca ai multi fani :) Plus ca imaginea ta creste in fata userilor nostri si in fata organizatorilor de concerte !

C) Bafta !



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: