A decedat Valentin Nicola, unul dintre organizatorii festivalului Top T din Buzau

de Andreea Gherfi

A decedat Valentin Nicola, unul dintre organizatorii festivalului Top T din Buzau


In ziarul Opinia din Buzau a aparut un articol care ne-a zdruncinat pe toti. Valentin Nicola a decedat in cursul zilei de azi.

"Unul dintre cei mai cunoscuti sunetisti din Buzau, de numele caruia se leaga si festivalul de rock Top T, Valentin Nicola (Covala) s-a stins din viata in aceasta seara. In varsta de 49 de ani, Covala se intorcea de la un eveniment, de la Bacau, unde asigurase sunetul. Pe drum a acuzat o stare de rau si la scurt timp a decedat, cel mai probabil in urma unui infarct.

Maestru de ceremonii la cele mai importante evenimente din Buzau si nu numai, Covala era un apropiat al multor artisti celebri, in special al celor care au sustinut concerte la cel mai important festival rock de dupa 89, Festivalul Top T de la Buzau." relateaza ziarul Opinia

Valentin Nicola a fost unul dintre acei oameni care au iubit rockul romanesc si care au facut tot ce le-a stat in putinta sa-l sprijine. Festivalul Top T a luat fiinta in 1983 si este considerat a fi unul dintre cele mai longevive evenimente de acest fel din Romania.

Cu mult respect si profunde regrete in suflet, ii multumim lui Valentin Nicola pentru toata pasiunea pe care a investit-o in muzica si trupele rock romanesti.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: