A mai ramas o luna pana la concertul aniversar Trooper20. Biletele Meet&Greet, suplimentate

de Maria Galea

A mai ramas o luna pana la concertul aniversar Trooper20. Biletele Meet&Greet, suplimentate


A mai ramas exact o luna pana la concertul aniversar TROOPER20. In data de 25 de aprilie, Trooper sarbatoreste 20 de ani de activitate muzicala printr-un show unic, la Arenele Romane din Bucuresti.

Alin "Coiotu” Dinca a declarat: "Au mai ramas cateva saptamani pana la intalnirea cu prietenii formatiei. Chiar daca au trecut 20 de ani peste noi, avem emotii teribile, ca la inceput. Vrem sa le oferim fanilor cel mai bun concert Trooper pe care au avut ocazia sa il vada pana acum. Vreau sa aratam foarte clar ce inseamna Trooper in acest moment. Stiu ca in Romania lucrurile sunt mai complicate si este nevoie cu fiecare album si cu fiecare concert sa dovedesti ca esti cel mai bun. Dar ne-am obisnuit.

Vom rupe scena in doua si vom aduce in fata tuturor cel mai energic si mai complet show posibil. Este destul de simplu pentru noi – asta facem de atatia ani.”

Paul Ciuci, Aurel Vasilescu (COMPACT), Nicu Covaci (PHOENIX) si Cristian Hrubaru (ROCK FM) sunt invitati in show-ul aniversar "TROOPER20”.

Cele doua trupe care vor deschide concertul aniversar "Trooper20” sunt Chrom Dioxid (Targoviste) si Phenomenon (Bucuresti).

Biletele pentru concertul "Trooper20” din categoria meet & greet au fost epuizate in mai putin de o saptamana de la punerea lor pe piata.

Organizatorii impreuna cu formatia au hotarat o suplimentare cu 100 de bilete pentru aceasta categorie.

Pretul biletelor ramane unul foarte accesibil; astfel, vor exista doua categorii:

Intrare generala – 10 lei; Meet & greet – NUMAR LIMITAT – 19,95 lei (1995 fiind anul in care a fost infiintata formatia).

Biletele pot fi achizitionate de pe www.iabilet.ro - https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-20-de-ani-22748.

Pentru concertul din 25 aprilie, Trooper le-au pregatit fanilor un eveniment complex, cu piese din intreaga discografie, invitati speciali si momente surpriza.

In cei 20 de ani de activitate, Trooper au lansat sapte albume de studio, au cantat pentru mai mult de 600.000 de oameni in peste 500 de concerte si au urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Megadeth, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: