Actorul Christopher Lee lanseaza doua piese heavy metal de Craciun (audio)

de Chaos Lore

Actorul Christopher Lee lanseaza doua piese heavy metal de Craciun (audio)


Actorul Christopher Lee a lansat doua piese heavy metal de Craciun, "The Little Drummer Boy" si "Silent Night", via iTunes si Amazon. Un preview audio gasiti mai jos.

Vocea ii apartine lui Christopher Lee, de backing vocals la "Silent Night" s0a ocupat Michelle la StudioPros, chitarele si basul sunt semnate de Hedras Ramos Jr., iar la tobe canta Ollie Usiskin.

"Prima data am avut contact cu metal-ul cand am cantat cu o trupa numita Rhapsody, dar nu am cantat heavy, ci cu un tenor. Apoi am lucrat ca narator pentru Manowar", a povestit Lee.

Actorul in varsta de 90 de ani, care a jucat in superproductii precum "Lord Of The Rings", "Star Wars", "The Man With The Golden Gun" si "Dracula", nu este la primul lui contact cu muzica.

"Charlemagne: By The Sword And The Cross", primul album lansat de actor, s-a bucurat de reactii pozitive din partea criticilor si in acelasi timp prezenta o muzica mai simfonica decat noul sau album, "Charlemagne: The Omens Of Death".

”Oamenii cu siguranta n-ar fi crezut ca eu voi fi un solist de Heavy Metal. Ei bine, sunt!”, a declarat actorul in interviul acordat revistei Forbes de ziua lui.

De curand a jucat in "Dark Shadows" si il puteti vedea si in "The Hobbit", tot in rolul lui Saruman.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: