Ad Hoc & Flavius Hosu, in premiera la Festivalul Medieval Cetati Transilvane" Sibiu 2015

de Cristi Nedelcu

Ad Hoc & Flavius Hosu, in premiera la Festivalul Medieval Cetati Transilvane


Editia de anul acesta a Festivalului Medieval „Cetati Transilvane” Sibiu, care va avea loc intre 28 si 30 august, va fi deschisa de Ad Hoc & Flavius Hosu.

Astfel, vineri, trupei de punk acustic folcloric medieval i se alatura tobosarul-geniu, care la doar 14 ani canta cu trupa Phoenix, intr-un proiect inedit care da startul catre o lume plina de aventura i distractie.

Dupa ce, in 2012, trupa Ad Hoc a deschis Festivalul Medieval de la Sibiu cu un spectacol impresionant de muzica, pirotehnica i acrobatie, in colaborare cu trupa Crispus, anul acesta membrii trupei vin cu forte noi.

Vineri, 28 august, baietii de la Ad Hoc si deja cunoscutul geniu-toboar Flavius Hosu, vin in Piata Mare din Sibiu, in premiera in aceasta formula scenica. Prima zi a Festivalului Medieval „Cetati Transilvane” va avea parte de un show unic in Romania, plin de forta, putere i energie, menit sa deschida drumul catre o lume de poveste, plina de aventura i de personaje frumoase, cu puteri nebanuite.

Flavius Hosu are 14 ani si, in 2013, cand avea 13 ani, a castigat concursul tv Next Star. Tot din 2013 este membru de baza in legendara trupa Phoenix, unde canta alaturi de Nicu Covaci.

Ad Hoc este una dintre cele mai impresionante trupe de muzica medievala din Romania, singura care a reuit sa urce pe scene mainstream alaturi de nume impresionante din scena romaneasca, cum ar fi Phoenix, Partizan, Taxi, Celelalte cuvinte, Vunk, Antonia, Dirty Shirt etc.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: