Ad Hoc a lansat single-ul 'Furtuna l'

de Andreea Gherfi

Ad Hoc a lansat single-ul 'Furtuna l'


Trupa transilvaneana de Punk Acustic Folcloric Medieval, Ad Hoc, a intampinat sarbatorile de iarna cu un cadou special pentru fani: lansarea, in data de 23 decembrie 2016, a single-ului „Furtuna I”, la un interval de numai doua luni de la primul material din cadrul acestei povesti: „Furtuna II”.

Versurile piesei sunt o adaptare dupa „Furtuna” de William Shakespeare si reprezinta o calatorie interioara, plina de aventuri.

Corbu: „Ordinea lansarii pieselor nu este una intamplatoare. Mai intai a fost „Furtuna ll” si acum a venit randul pentru „Furtuna l”, pentru ca e ca in viata; indiferent de ce credem, lucrurile au un anumit sens si o anumita ordine organica ce le face sa se manifeste in cel mai potrivit moment, fara ca cineva sa poata interveni. Pe langa asta, e foarte important sa nu uitam de unde am plecat si de radacinile pe care le avem.”

In anul ce tocmai a inceput, trupeii de la Ad Hoc isi continua munca de studio si recomanda fanilor sa le urmareasca activitatea pe pagina de facebook, pentru ca urmeaza si alte surprize.

Single-ul „Furtuna l” poate fi ascultat aici:

Ad Hoc inseamna:

Sergiu Corbu Boldor - voce, vioara, caval

Igor Antoniuc - voce, chitara

Andrei Nagy - Sintetizator, violoncel

Corina Gheorghe - vioara

Roxana Zanga – tobe

Invitat:

Adrian Bologa - voce, vioara, bass, sample.

Cor:

Corina Gheorghe,

Iuliana Gheorghe,

Andreea Retegan,

Roxana Zanga,

Pomponiu Anda Mihaela,

Lua.

Suntet, mixaj si masterizare: Adrian Bologa.

Produs de: Ad Hoc Entertainment.

Visuals: Cristian Balanean.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook