Ad Hoc a lansat un nou clip pentru piesa 'Pana'

de Cristi Nedelcu

Ad Hoc a lansat un nou clip pentru piesa 'Pana'


Joi, 4 februarie 2016 la Clubul Taranului din capitala, trupa Ad Hoc a sustinut un concert in cadrul caruia a lansat videoclipul celui mai nou single al lor: „Pana”. Sala a fost ocupata la capacitatea maxima, iar publicul s-a bucurat din plin de o seara ca-n povesti.

Prin public se zareau personaje desprinse parca din alte lumi, cu costume, cu plete si barbi, cu tatuaje, care impreuna cu publicul au incins o hora si-au dantuit pana-n zori.

Pe intreaga durata a serii, cei de la BlueCat Studio au oferit un spectacol de proiectii video ce a adus publicul foarte repede si totusi pe nesimtite intr-o lume de basm. Cei de la Drum'n Flute, invitati sa incinga atmosfera, au sustinut un spectacol plin de energie, traditie si folclor.

Videoclipul piesei „Pana” a fost difuzat in premiera in partea a doua a concertului celor de la Ad Hoc, in timp ce trupetii au coborat de pe scena, alaturi de public si au savurat impreuna povestea „Pana”.

Baietii de la Ad Hoc au avut alaturi de ei, pe scena, un invitat special cu o mare experienta in domeniu si cu o amprenta muzicala recunoscuta in toata Europa. Este vorba de chitaristul trupei Farfarello, trupa fostului violonist din Phoenix, Mani Neumann.

Videoclipul a fost realizat de Anya Dimitrov si Vladimir Ivanov, BlueCat Studio.

inregistrarile, mixajul si masterizarea au fost facute de Sultan Nasser, StartRec Studio.

in varianta de studio au mai participat si Flavius Hosu (Phoenix) la tobe si Adrian Bologa (Score Band) la vioara, voce, bass si efecte.

Actorii: Daath Yug i Maria Mihailovna.

Videoclipul se poate viziona mai jos:


facebook:

https://www.facebook.com/AdHocMedieval

soundcloud:

https://soundcloud.com/ad-hoc-6



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: