Adrian Despot debuteaza in dublajul de cinema al filmului 'LEGO Batman: Filmul'

de Andreea Gherfi

Adrian Despot debuteaza in dublajul de cinema al filmului 'LEGO Batman: Filmul'


Adrian Despot debuteaza in dublajul de cinema, in rolul lui Dick Grayson alias Robin, din versiunea in limba romana a aventurii animate „LEGO Batman: Filmul”

Lider al celebrei trupe rock "Vita de vie" si cunoscut marelui public inca din adolescenta, Adrian Despot este gata sa deschida un nou capitol in activitatea sa profesionala, odata cu debutul sau pe marile ecrane ca voce a lui Dick Grayson alias Robin, din versiunea in limba romana a aventurii animate „LEGO Batman: Filmul”, o productie Warner Bros. Pictures, Warner Animation Group si LEGO Systems A/S. Filmul va putea fi urmarit din 10 februarie, in cinematografele din toata tara.

Poze Poze pentru articole - lego

Atunci cand Dick Grayson este adoptat, nu-i vine sa creada cat de norocos este sa-l aiba drept tata pe Bruce Wayne. Batman s-a luptat dintotdeauna de unul singur impotriva fortelor criminale si malefice, insa acum are dintr-odata un pusti care i se alatura in lupta, Robin, care pur si simplu explodeaza de entuziasm la gandul unei misiuni. in versiunea originala rolul este interpretat de Michael Cera.

Adrian Despot debuteaza in dublajul de cinema cu „LEGO Batman: Filmul” si se alatura astfel distributiei formate din Tudor Chirila, caruia ii revine rolul lui The Joker si Loredanei, care o interpreteaza pe Barbara Gordon.

Poze Poze pentru articole - lego

Despre personajul sau din ,,LEGO Batman: Filmul” si prima sa experienta de dublaj, Adrian Despot a declarat: ,,Entuziasmul lui Robin in momentele in care se intalneste cu Batman, pe care il admira foarte mult, este intr-adevar entuziasmul unui copil, o stare pe care incerc sa o pastrez cat mai mult vie in mine. Este prima mea experienta de dublaj si pot spune ca a fost interesant si dificil in acelasi timp din punct de vedere tehnic, pentru ca trebuie sa urmaresti textul in acelasi timp cu imaginea si vocea din back iar apoi trebuie sa le sincronizezi pe toate. A fost distractiv”.

Aceeasi buna-dispozitie care a transformat „Marea aventura Lego” intr-un fenomen mondial, il aduce acum pe LEGO Batman in propriul film animat pe marile ecrane. O multime de lucruri rele sunt pe cale sa se intample in Gotham, iar daca Batman vrea sa salveze orasul de teribilul Joker, va trebui sa invete sa renunte la postura de erou solitar, sa incerce sa colaboreze cu altii si poate, doar poate, sa se mai relaxeze putin.

Poze Poze pentru articole - lego

Will Arnett revine la Universul LEGO de aceasta data in rolul lui LEGO Batman/ Bruce Wayne si completeaza distributia alaturi de Zach Galifianakis, Michael Cera, Rosario Dawson si Ralph Fiennes in „LEGO Batman: Filmul”. Aventura animata este regizata de Chris McKay si produsa de Dan Lin, Phil Lord, Christopher Miller si Roy Lee care au mai lucrat impreuna si la „Marea aventura LEGO”. Jill Wilfert, Matthew Ashton, Will Allegra si Brad Lewis sunt producatori executivi. Scenariul este semnat de Seth Grahame-Smith, Chris McKenna & Erik Sommers si Jared Stern & John Whittington, iar povestea de Seth Grahame-Smith, avand la baza jocul de constructii LEGO si personajele DC Comics. Batman este creat de Bob Kane si Bill Finger, in timp ce Superman a fost realizat de Jerry Siegel si Joe Shuster.

Warner Bros. Pictures si Warner Animation Group, in asociere cu LEGO System A/S prezinta productia Lin Pictures / Lord Miller / Vertigo Entertainment „LEGO Batman: Filmul” care va avea premiera pe marile ecrane din 10 februarie. Filmul este distribuit la nivel international de Warner Bros. Pictures, o companie Warner Bros. Entertainment.

BATMAN si toate celelalte personaje sunt marca inregistrata DC Comics.

LEGO, logo-ul LEGO, minifigurinele si configurarea pieselor sunt marca inregistrata LEGO Group. 2017 The LEGO Group. Folosite cu permisiune. Toate drepturile sunt rezervate.

Declaratia completa a artistului o puteti viziona mai jos:



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: