Akral Necrosis dezvaluie noua componenta

de Cristi Nedelcu

Akral Necrosis dezvaluie noua componenta


Trupa Akral Necrosis a trecut prin schimbari majore in a doua parte a anului trecut, factor care nu a intrerupt insa activitatea blackerilor bucuresteni. In 2023, Akral Necrosis se pregateste sa reia activitatea live cu o noua formula, una in care sectia chitarelor este transferata catre doi apropiati ai scenei de profil locale.

Desi incomoda, despartirea de fostii membri a fost una lipsita de tensiuni. Gabriel a ales sa se concentreze exclusiv pe propria trupa, Saddayah, in timp ce Victor, unul dintre cei doi fondatori Akral Necrosis nu mai activeaza in varianta live a trupei din motive personale. Totusi, acesta este implicat intr-un proiect de studio separat, strans legat de grupul caruia i-a dat viata in 2006. Detaliile aditionale vor fi dezvaluite curand alaturi de o noua colaborare cu o casa de discuri.

In pozitiile devenite vacante au fost cooptati doi apropiati ai trupei, pentru care black metalul este deja un domeniu de creatie de mult timp.

Andrei revine in trupa dupa o pauza de 7 ani, interval in care si-a continuat cruciada muzicala cu propriul proiect Metanoea, activand o perioada si in Kistvaen. Ultima inregistrare a lui Andrei alaturi de Akral Necrosis dateaza din 2015, pe split-ul (inter)Section.

Al doilea membru nou este Vladimir Toma, leader-ul trupei Wormgod, proiect in care activeaza si Octav Necrosis. Acestia au lansat recent albumul de debut, intitulat "Where Old Curses Rest" via Void Wanderer Production si War Productions.

In privinta noii formule Akral Necrosis, Octav a declarat: "Cu siguranta ne-a incomodat dizolvarea componentei anterioare. Ramanem cu satisfactia ca am creat si lansat impreuna albumul 'The Greater Absence', un punct de cotitura in evolutia trupei. Gabriel a cantat fantastic alaturi de noi timp de 6 ani, iar alaturi de Victor am fondat Akral. Este ciudat sa nu-l vedem in sala de repetitii dupa atatia ani, dar facem ce stim mai bine, ne uitam inainte. Noua componenta a debutat cu sete, lucram la piese noi si invatam piesele vechi. Planul este sa nu mai lungim prea mult suspansul pana la urmatorul concert".

Akral Necrosis 2023:

Octav - voce
Misu - bass
Philip - tobe
Vladimir - chitara
Andrei - chitara

Ramai la curent cu noutati legate de trupa Akral Necrosis. Pentru a vedea o galerie amanuntita cu noua componenta, viziteaza pagina oficiala de facebook Akral Necrosis aici.

Asculta “The Greater Absence”, cel mai recent material Akral Necrosis mai jos in articol.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: