Albumul de debut Fameless este disponibil pentru precomanda

de Andreea Gherfi

Albumul de debut Fameless este disponibil pentru precomanda


Fameless, trupa lui Tiberiu Albu, castigatorul sezonului 4 al emisiunii-concurs Vocea Romaniei, isi lanseaza primul album din cariera, “Dreams Without A Past”. Pentru cei interesati albumul este de astazi disponibil pentru precomanda AICI.

Membrii trupei Fameless au pregatit pentru fanii lor un concurs de zile mari. Acestia au ocazia sa primeasca albumul in format digital inaintea tuturor si sa fie primii care il asculta, inaintea concertului de lansare de saptamana viitoare! Concursul este postat pe pagina oficiala de Faceboook a trupei.

Concertul de lansare a discului de debut va avea loc la Hard Rock Cafe, pe 27 ianuarie, unde trupa rock va imparti scena cu nume importante din muzica rock romaneasca, cum ar fi Tudor Chirila, Teodora Buciu, Cornel Ilie, Dan Byron.

Pentru acest eveniment biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

“Pregatim un concert de exceptie, cu foarte multe momente speciale nu numai pentru fanii Fameless, ci si pentru fanii rock-ului romanesc, in general. Abia asteptam sa cantam impreuna cu invitatii nostri, iar fuziunile stilistice care vor rezulta in urma colaborarilor noastre speram ca vor aduce un plus de surpriza pe langa albumul deja promis. Va asteptam la concert!”

Mai multe informatii pe:

https://www.facebook.com/FamelessOfficial

https://www.facebook.com/umusicro



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: