Albumul "My November" si finala Wacken Open Air - borne importante pentru Katara in 2022!

de Cristi Nedelcu

Albumul


Toamna trecuta, trupa aradeana a fost declarata cea mai buna la Wacken Metal Battle Romania si si-a castigat locul pe scena la intalnirea finala, ce se desfasoara in Germania, la inceput de august.

Intrata in al saptelea ei an de viata, Katara s-a consacrat in prima linie a formatiile de death metal melodios, dupa ce a castigat mai multe premii in peisaj si a fost in compania unor nume mari ale genului la concerte si festivaluri importante din Europa.

Anul 2022 ii regaseste pe cei cinci componenti ai trupei (Arthur ”Althar” Kiss – chitara, Robert Both - bass, Arnold Biro – vocal, Alin Demian – chitara si Beni Ursulescu – tobe) la turatie maxima. Pe langa pregatirile pentru prestigioasa reuniune de la Wacken, Katara e in plin turneu de promovare al celui de-al doilea album, ”My November”, asteptat sa apara pe piata chiar in aceste zile!

”Legiunea blestemata” si-a prezentat deja piesele noi la Targu Jiu si Lugoj, iar weekendul 6-7 mai are in program concerte la Zalau (Rock n Roll Center) si Timisoara (Manufactura). Pe 20 si 21 mai, Katara canta in Cehia, la Brno respectiv Roznow, iar o saptamana mai tarziu se prezinta in fata devotatilor fani aradeni, la Terasa Club Flex.

Luna iunie aduce alte doua ”cantari” peste granite, in Bulgaria, la Kazanlak si Stara Zagora, apoi vine un concert la Cluj, in Hardware Pub.

Marele festival din Germania, Wacken Open Air Metal Battle, unde Katara va fi alaturi de castigatoarele concursului de pe tot cuprinsul Europei, se desfasoara intre 4 si 6 august. Si baietii mai au cateva surprize!



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: